nlc.hu
Sztárok

Barack Obama 60. születésnapján ott lesz fél Hollywood

Sztárparádénak ígérkezik Barack Obama 60. szülinapi bulija

A 44. amerikai elnök augusztus 4-én született.

Az év eddigi legkomolyabb társasági eseményének ígérkezik az Egyesült Államokban Barack Obama volt amerikai elnök 60. születésnapi partija – írja a Guardian.

A 44. elnök több tucat hírességnek küldött meghívót a partira, amelyet az amerikai politikai elit egyik kedvenc üdülőhelyén, a Massachusetts államban található Martha’s Vineyard szigeten álló Obama-birtokon rendeznek. A volt elnök és családja még 2019-ben vásárolt egy 30 holdas területet, egy rajta álló házzal, csaknem 12 millió dollárért.

A lap értesülései szerint a meghívottak listáján olyan nevek szerepelnek, mint Oprah Winfrey és George Clooney, de bizonyára rengeteg ismert ember ellátogat majd a jeles eseményre. Emlékezetes, hogy Barack Obama 55. születésnapján – amelyet még a Fehér Házban ünnepelhetett – többek között Stevie Wonder, Ellen DeGeneres, Magic Johnson és Paul McCartney is részt vett. 

Sorban állnak a sztárok Obama 60. szülinapi bulijára

Barack Obama 60. születésnapja az év társasági eseménye lesz Amerikában (Fotó: Getty Images)

Az elnöki család által kiadott közlemény szerint Obamáék saját zsebből fizetik a bulit.

A 44. amerikai elnök az elmúlt hónapokban komoly kapcsolatokat alakított ki a szórakoztatóiparban. Nemsokára megjelenik Bruce Springsteennel közös könyve, emellett feleségével, Michelle Obamával közös produkciós cégük is rendkívül aktív, mivel több projektre is megrendelést kapott a Netflixtől.

További friss híreink:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top