nlc.hu
Szabadidő

Michelle Obama a Netflixen főz majd gyerekeknek

Michelle Obama gyerekeknek indít főzőműsort a Netflixen

Az epizódokban fontos szerepe lesz az egészséges táplálkozásnak.

A volt first lady már férje elnöksége alatt is sokat foglalkozott az egészséges és fenntartható étkezés témájával, a Fehér Ház kertjében kialakított veteményesben gyakran fogadott amerikai diákokat, akiknek a kertészkedés és a zöldségek szépségeit mutatta be.

Michelle Obama most új vállalkozásba fogott és főzőműsort indít a Netflix streaming platformon – írja az NBC weboldala. A Waffles + Mochi című sorozat március 16-án jelenik meg.
A nézők tíz epizódon keresztül követhetik a volt first lady és néhány, a gyerekek körében bizonyára hamar népszerűvé váló bábu kalandjait, ahogy különféle nemzetiségek konyháiba lesnek be közösen.

Az Obama-házaspár Barack Obama elnöki hivatali idejének lejárta után komoly, több éves szerződést kötött a Netflixszel, amelynek keretében már több dokumentumfilmet – pl. American Factory, Crip Camp, Becoming – készítettek a streaming-óriás számára.

Obamáék jellemzően producerként vesznek részt ezeknek az alkotásoknak az elkészítésében, de most Michelle Obama is a kamerák elé áll majd. Az NBC információi szerint nem nyilvános, hogy a Netflix mennyit fizet ezért a volt elnöki házaspárnak, de azt sem tudni, hogy pontosan meddig tart a szerződés.

Gyrerekeknek indít főzős műsort a Netflixen Michelle Obama

Michelle Obama életrajzi könyvének 2019-es turnéján (Fotó: Getty Images)

A Netflix több ismert emberrel is kötött már hasonló szerződéseket, köztük a komikus Kevin Harttal, a Gleet és az American Horror Storyt jegyző Ryan Murphy producerrel, vagy épp Harry herceggel és Meghan Markle-lal.

Még több streaming az nlc-n:

  • A Discovery saját streaming-szolgáltatást indít
  • Magyar filmek tömkelegével érkezik a FILMIO, az új magyar streaming szolgáltató
  • Így állítsd be a Netflixet, hogy biztonságos legyen a gyerekeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top