nlc.hu
Sztárok

Berki Krisztián biciklizik

Berki Krisztián lecserélte a luxusautóját, így közlekedik jogsi nélkül a városban

Jogosítvány híján egy kétmilliós elektromos kerékpárral közlekedik Berki Krisztán.
Berki Krisztián

Berki Krisztián jogosítványát a büntetőfékezéses balesete miatt bevonták, és legalább két évig nem kaphatja vissza. A celeb így más közlekedési formára váltott, a méregdrága Bentley-jét egy kerékpárra cserélte – írja a Bors.

A lap fotót is közölt Berki Krisztiánról, ahogy az első kerületi Alkotás úton tekert a biciklijével, ami egy használt autó árával vetekszik. Berki bringája egy Bianchi E-Omniat, abból is a T TYPE változat. A csúcskategóriás elektromos kerékpár csaknem kétmillió forintba kerül.

Sosem olcsó kategóriás járműveket vezettem, mindig fontos volt számomra a biztonság. Van egy szint, amitől nem adom alább. Mindig gyorsabb voltam, mint az élet, és gyorsabb vagyok, mint a gyalogosok, ezután is az leszek. Engem megállítani nem lehet, csinálom a dolgomat, mint ahogy eddig. Ha már az élet így hozta, és átélhettem a biciklizés előnyeit, keresem az elektromos babakocsit a születendő kislányomnak

– mondta Berki Krisztián.

A bicikliző Berki Krisztiánról készült fotókat a Bors cikkben nézheted meg.

(Kiemelt kép: Smagpictures)

Berki Krisztián az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top