nlc.hu
TV-sztárok

Berki Krisztián és Bruce Willis

Berki Krisztián önmaga és Bruce Willis között von párhuzamot

Felesége, Berki Renáta pedig azt mondja, hogy büntetőfékezéses ügyében szerinte másodfokon minden bizonnyal felmentik a férjét, amint világossá válik, hogy a férjében semmilyen szándékosság nem merült fel

Kedden az nlc is megírta, hogy Berki Krisztián büntetőfékezéses ügyében a celebet két év szabadságvesztésre ítélték négy év próbaidőre felfüggesztve, illetve két évre eltiltották a vezetéstől és pénzbüntetést is kapott. Az ítélet nem jogerős.

Pénteken azt is megírtuk, hogy Berki Krisztián fellebbez, mivel nem fogadja el a bíróság döntését. „Mivel az ügyész súlyosbításért fellebbezett, valószínűsíthetően mi is élünk a fellebbezési jogunkkal. Lesz másodfokú tárgyalás, a jogi képviselőmmel azon dolgozunk, hogy bizonyítsuk az ártatlanságomat” – közölte ekkor a Borssal Berki Krisztián, most pedig az Indexnek nyilatkozott

Arra a kérdésre, hogy hogyan élte meg az ítéletet, Berki egy Curtis szöveggel kontrázott: “Amíg nem látod, hogy győztél, addig a legnagyobb vesztes vagy – hangzik Curtis egyik dalában. Ennek fényében egy még nem jogerős ítéletről hiba lenne véleményt formálnom.” 

Berki ezek után elmondta, hogy a felesége anyaoroszlánként védelmezi őt. “Mivel ő ott ült mellettem a baleset időpontjában, és ismeri a személyiségemet, azaz ismeri a showmant, akit a tévében és az interneten látnak a nézők, valamint a gondoskodó, felelősségteljes apát és férjet is, akit a külvilág nem feltétlenül lát meg bennem, tudja, hogy szándékosan semmi rosszat nem követnék el embertársaimmal szemben. A feleségem bízik az igazságszolgáltatásban, másodfokon ugyanis három bíró dönt majd az életemről. Bízik abban, hogy másodfokon felmentenek, és végre megértik az emberek, hogy az ő férje a média fenegyereke, nem az “utca” fenegyereke.” Berki mindehhez hozzátette, hogy “Bruce Willist sem ítélik el azért, mert a Die Hardban megöl ötven embert, és nem akarják összemosni a karakterét a valós személyiségével.”  Hogy megerősítse férje bárányhoz illő szelídségét, Berki Renáta azt mondta a portálnak, hogy szerinte másodfokon minden bizonnyal felmentik a férjét, amint világossá válik, hogy a férjében semmilyen szándékosság nem merült fel.

Berki Krisztián 2018. március 17-én Budapest III. kerületében nagy sebességgel előzött meg egy menetrend szerint haladó buszt, majd hirtelen lefékezett, amikor visszasorolt az autóbusz sávjába. Ennek hatására a két jármű összeütközött. A balesetről videófelvétel is készült. Ez az: 

Közveszélyes: 

 

Berki Krisztián önmaga és Bruce Willis közt von párhuzamot

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top