nlc.hu
Sztárok
Sztárok 50 év felett

Akikről egyszerűen nem hisszük el, hogy elmúltak 50 évesek

Vannak, akik szerencsés genetikával rendelkeznek. Olyan sztárokat hoztunk, akik 50 felett is remek formában vannak.
Sztárok 50 felett

A következő fotók is bizonyítják, hogy megéri az edzőteremben szenvedni vagy néha lemondani a finom, habos-babos sütikről.

Vannak olyan sztárok, akik 50 felett jobb formában vannak, mint 20 éves korukban voltak.

Jennifer Lopez

Kivel mással indíthatnánk a sort, mint Jennifer Lopez-zel. A nemrég 52. születésnapját ünneplő világsztár egyszerűen fantasztikus formában van, amihez egészen biztosan hozzájárul Ben Affleck-kel felmelegített kapcsolata is.

Halle Berry

Halle Berry augusztusban lesz 55 éves, de nagyon nehezünkre esik elhinni. Tény, 22 éves kora óta ketogén alapú étrendet követ – ekkor diagnosztizálták nála a cukorbetegséget. Habár, a színésznő az alakjára is kényes, de az egészsége miatt is kifejezetten ügyel arra, hogy mit eszik, és fanatikus sportoló hírében áll.

Jennifer Aniston

Az 52 éves Jennifer Aniston napi ötször étkezik, nem eszik krumplit, sem kukoricát, és a nassolást is igyekszik megállni. Nem rajong a mozgásért, de jógázni szeret, ezzel tartja magát formában. 

Keleti Andrea

Hogy hazai hírességek se maradjanak le: Keleti Andrea az elmúlt egy évben lendült ismét formába. A 8 kilótól megszabaduló, 52 éves táncművész csak úgy ragyog.

„Mindig vékony voltam, azonban tennem is kellett ezért, mert alapvetően erősebb alkat vagyok. Aztán amikor megláttam az 50. szülinapomon készült felvételeket, finoman szólva sem tetszettek, szépen felkúsztak rám a plusz kilók: az arcomra, karomra, hasamra… Arányosan mindenhová. Azt gondoltam, hogy ennyi idősen már nagyon nehéz lesz megszabadulnom a feleslegtől, de ajánlottak nekem egy kutatási anyagot, aminek hála, éhezés nélkül, egyenletesen mentek le a kilók”mesélte korábban Keleti Andrea. 

Barta Sylvia

Barta Sylvia is idén töltötte be az 51. életévét, és kirobbanó formában van. Az időjós fanatikusan szereti a sportokat, rendszeresen edz, és erről képeket is megoszt a közösségi oldalán. Fut, edzőterembe jár, zumbázik. Rendkívül motiváló.

Még több sztár, akik a csúcsformáért mindent megtesznek!

 
(Nyitókép: Getty Images/Gabe Ginsberg)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top