nlc.hu
Sztárok

Hajdú Péter koronavírusos

Hajdú Péter elárulta, hogyan kapták el a koronavírust a párjával

Két oltás ellenére koronavírusos lett Hajdú Péter és kedvese, a műsorvezető most elmesélte, mi történt velük pontosan.
Hajdú Péter és Láng Eszter

Múlt kedd óta karanténban van Hajdú Péter és 20 évvel fiatalabb menyasszonya, Láng Eszter, miután két oltás ellenére megfertőződtek a koronavírus delta variánsával. Eszter két Astra-Zenecát kapott, Hajdú két Modernát.

A Blikk vette észre, hogy a műsorvezető tegnap élőben jelentkezett be az Instagramon, ahol elmesélte, mi történt vele pontosan. Mint mondta, Cipruson voltak a LifeTV menedzsmentjével, és bár hatan voltak kint, csak ketten fertőződtek meg. Először Eszteren jelentkeztek a tünetek, ezért helyben elmentek orvoshoz, de azt mondták nekik, hogy ez egy sima vírus, a tengerben vagy a klímától kapták el.

Akkor derült ki, hogy komolyabb a gond, miután hazautaztak. Eszter ugyanis gumicukrot evett, és rossz ízűnek érezte. Ezután mentek teszteltetni, és mindkettőjüknél kimutatták a delta variánst, miközben Hajdúnak minimális tünetei voltak: nem volt hőemelkedése, orrdugulása és fejfájása viszont igen, de az erejét nem veszítette el. Pár nappal később viszont elment a szaglása.

„Az ember nem fogja eladni az egészségét” – reagált Hajdú Péter azokra a vádakra, amelyek szerint csak pénzért állt elő a fertőzéssel, hogy népszerűsítse az oltást. A műsorvezető szerint nem hit kérdése a vírus, milliók halnak meg a fertőzésben, az oltás pedig életmentő lehet.

(Kiemelt kép: Instagram/Hajdú Péter)

Hajdú Péter az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top