nlc.hu
Sztárok

Nem tud dolgozni Bezerédi Zoltán elgázolt áldozata

Nem tud dolgozni Bezerédi Zoltán elgázolt áldozata, és hiába vár segítséget

Egyelőre dolgozni sem tud az elütött férfi, Bezerédi Zoltán

Ahogy azt korábban mi is megírtuk, Hajdúböszörményben a Kossuth-díjas színművész elütött egy biciklist az Újvárosi utcában. A Doktor Balaton és A mi kis falunk című sorozatokban szereplő Bezerédi Zoltán volt a vétkes sofőr: nem adta meg az elsőbbséget a kereszteződésben. A valószínűleg a környélen élő kerékpáros az ütközés következtében megsérült.

Nem tudott lábra állni, mentősök szállították kórházba. Mint kiderült, agyrázkódást szenvedett, a feje azóta is fáj, a nyakcsigolyája és a válla is megsérült, a hátán és a vállán pedig horzsolások vannak. A mentősök szerint szerencséje volt, könnyen bele is halhatott volna a balesetbe a 3 éves és 8 hónapos gyerek édesapja. Állítása szerint Bezerédi Zoltán a baleset óta nem kereste meg, és ő nem is haragszik rá ezért, viszont azt szeretné, ha a totálkáros biciklije árát megtérítené, mivel csak azzal tudott munkába járni, és mivel a sérülései miatt három hetet ki kell hagynia a munkából, segítene neki abban, hogy ezalatt gondoskodni tudjon a családjáról.  A legújabb értesülések szerint Balogh Alex elveszítette a munkáját, mindene fáj, biciklije sincs, emellett bocsánatot sem kértek tőle. A Blikknek azt mesélte, hogy bízott abban, a művész felkeresi, de nem így történt.

„Egy hónapig egyáltalán nem tudok dolgozni, addig teljesen pénz nélkül vagyok. Az építőiparban dolgoztam előtte, a baleset idején is éppen onnan tekertem hazafelé, de sajnos a főnököm elbocsátott. Nem tudta megvárni, míg felépülök, pótolnia kellett engem. Nem elég, hogy még mindig fájdalmaim vannak, most még az álláskeresésen is törhetem a fejem” – panaszkodott a Blikknek Alex, akinek a mai napig fájdalmai vannak, és nem tudja rendesen emelni a bal kezét.

Mint mondja, élettársával egy 3 éves és egy 8 hónapos fiút nevelnek. Mivel most nincs bevételük, ideiglenesen átköltöztek a családfő szüleihez Hajdúhadházra, hogy tudjanak nekik segíteni. Szeretné, ha Bezerédi Zoltán venne neki egy új biciklit, amivel közlekedhetne a városban, de annak is örülne, ha csak erre a pár hétre minimális összeggel segítené a megélhetésüket.

Bezerédi Zoltán

Bezerédi Zoltán (Fotó:MTI)

(Blikk)

Még több hír a magyar celebekről

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top