nlc.hu
Sztárok

Harsányi Levente Covid-drámája

Harsányi Leventét megcsapta a halál szele

A betegség felhívta a figyelmét az elmúlásra.

Harsányi Levente kemény küzdelmet vívott tavasszal a koronavírussal. Az 51 éves műsorvezető kórházi drámájáról vallott a Borsnak. Elárulta, attól félt leginkább, mi lesz a gyerekeivel, ha ő már nincs.

Harsányi Levente

Harsányi Levente Szepesi György szerepében a Puskás, a musical című előadásban – Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Miközben a leleteimet vártam, fémkoporsóban kitoltak egy halottat. Az ember ilyenkor átgondolja, mi a fontos. (…) Kétszer-háromszor is elképzeltem, hogy itt a vég. (…) Megcsapott a halál szele. A betegség mentálisan roppanthatja össze az embereket. Féltem, hogy mi lesz a gyerekeimmel, ha én nem leszek. (…) A betegség alapvetően a tartalmas, mély kapcsolatok, a törődés hiányát mutatta meg nekem, és felhívta a figyelmem az elmúlásra” – mondta el Harsányi Levente, aki elárulta, pusztán a gyerekei látványától már elkezdett gyógyulni.

“Aktiválódtak a boldogsághormonjaim és tudatosítottam magamban, van még feladatom az életben, méghozzá velük” – jelentette ki a műsorvezető, aki aki végig egyedül lábadozott a koronavírusból.

Olvass még Harsányi leventéről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top