nlc.hu
Sztárok

Álhír, hogy meghalt Reviczky Gábor

Reviczky Gábor halálhírét keltik egy Facebook csoportban

Egy kamublog bejegyzéséből indultak ki.

A Bors vette észre, hogy újfent a halálhírét kelti valaki a Facebookon Reviczky Gábor Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművésznek. Egy több mint kétezer tagot számláló nyilvános csoportban napok óta könnyekkel búcsúznak a színésztől. „GYÁSZ: Nagyon sokat szenvedett és halt meg.. Elhunyt sokunk kedvenc színésze! Mindenki ismerte ŐT! Gyászoljuk Reviczky Gábornak” – írták a Nem csak a húsz éveseké a világ Facebook csoportban, és meg is osztották egy kamuoldal, a Nemzet szava ide vonatkozó linkjét. 

Reviczky Gábor, Kossuth-díjas színművész szaval 2021. február 2-án. / Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Reviczky Gábor, Kossuth-díjas színművész szaval 2021. február 2-án. / Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

A bejegyzés augusztus 11-én került fel a csoport oldalára, azóta záporoznak alatta a gyászkommentek. A hír viszont álhír, Reviczky Gábor szerencsére egészséges, és már fel sem idegesíti magát az efféle posztokon. “Harmadszor nyírnak ki ezek a hülye emberek, akiknek csak a kattintás számít– mondta a színész a Borsnak. – Az elmúlt években már kétszer felreppent a hír, hogy elhunytam. Innen szeretnék mindenkit megnyugtatni, hogy élek, és nem is akármennyire. Erőltetett menetben forgatom a »Reviczkyvel az erdőben« című sorozatom negyedik évadját, járom az országot, ami boldogsággal tölt el. Az egész nyaram munkával telik, úgyhogy ha valaki meg szeretne bizonyosodni arról, hogy élek, az keressen és megtalál valamelyik nemzeti parkban, a Bükkben vagy a Mecsekben, vagy éppen a Vértesben, oda egyébként augusztus 23-án megyek a stábbal. Őszintén szólva, már ki sem hoz a sodromból, ha azt hallom vagy olvasom, hogy a halálhíremet keltik. Remélem rám is igaz lesz a mondás, hogy akit előre temetnek az sokáig él. Igencsak sok dolgom van még, úgyhogy maradnék egy darabig.”

Álhír: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top