nlc.hu
Sztárok

Galla Miklós nyílt levelet küldött az MTVA-nak

Galla Miklós nyílt levelet küldött az MTVA-nak, durva dolgokat állít

Galla Miklós végül nem kapta meg a beígért Karinthy-gyűrűt, nyílt levélben fordult az MTVA-hoz.

Ahogy arról mi is beszámoltunk, az MTVA odaígérte a Karinthy-gyűrűt Galla Miklósnak, azonban egy napvilágot látott felvétel miatt mégsem kapta meg az elismerést. Egy, az Indexhez eljuttatott olvasói levél alapján azt állították, a díj visszavonásának valódi oka az, hogy a humorista egy fellépésén a kollégák megdöbbenésére elővette a nemi szervét, és fel is húzta rajta a bőrt előadás közben. Jelezte, hogy megmutat valamit, de mivel az alapruházata (egy alsónadrág) már eleve ki volt vágva a fenekén, nem gondolták, hogy másra készül. 

Galla Miklós ezután egy posztban írt a – véleménye szerint – nem jogosan visszavont elismerésről. „Egyébként az ominózus vetkőzés egy teljesen zártkörű rendezvényen történt, amelyen összesen hét személy volt jelen, mind ismerősök. Tehát semmiféle nyilvános meztelenkedés nem volt. Mához egy hétre kérem a teljesen ok nélkül visszavont, 40 év munkájával kiérdemelt Karinthy-gyűrűmet!” – írta.

galla miklós

Galla Miklós nyílt levelet írt az MTVA-nak (Fotó: Smagpictures)

Most pedig nyílt levélben fordult az MTVA-hoz – írja a Telex. A levelet változtatás nélkül közöljük.

Tisztelt Dobos úr, tisztelt kuratóriumi tagok!

Ezúton kívánom felhívni a figyelmüket, hogy a Karinthy-gyűrű tőlem történő visszavonása teljesen igaztalan, bizonyíthatatlan vádak alapján történt. Semmiféle nyilvános meztelenkedésben nem vettem részt. Egy huszadrangú színészecske gyártott hamis bizonyítékokat ellenem.

A tehetségtelenség bosszúja a tehetség ellen.

A vádaknak semmilyen valóság alapjuk nincs. Rágalmak. Önök ezeket anélkül fogadták el, hogy engem megkérdeztek volna. Az értékrendem teljesen összeegyeztethető bármilyen európai, kulturált és magas művészi színvonalú értékrenddel. A múltam ugyanolyan makulátlan és hófehér, mint a jövőm. Humorista vagyok, színész, zeneszerző, dalszövegíró, színházi rendező és absztrakt festő.

Kérem, adják át a nekem jogosan járó, negyven év munkájával kiérdemelt Karinthy-gyűrűmet, és tegyék lehetővé, hogy ismét szerepelhessek a Közmédia rádiós és televíziós műsoraiban. Köszönöm.

Üdvözlettel: Galla Miklós

Az MTVA egyelőre nem reagált a nyílt levélre. 

Még több sztárhír: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top