nlc.hu
Sztárok

Összecsapott Kabát Peti és Pumped Gabo

Micsoda fotók: Kabát Peti és Pumped Gabo félmeztelenül csaptak össze

Igazságos döntetlennel zárult Pumped Gabo és Kabát Peti vízi akadálypályás összecsapása.

Pumped Gabo néhány napja egy különleges beach-kihívás elé állította régi cimboráját, Kabát Petit, hogy kiderüljön, melyikük az ügyesebb egy felfújható vízi akadálypályán. Gabo ugyanis nagy mellénnyel azt gondolta, hogy mivel nyáron is a konditerem a második otthona és folyamatosan edzésben van, ráadásul nemrégiben a The Challenge felvételein is találkozott hasonló feladatokkal, ezért simán lenyomja Kabátot. De végül nem így történt…

A küzdelem a fairplay szellemében zajlott: a meredek és csúszós emelkedőn húzva-vonva segítették egymást a srácok, a kötélen felkapaszkodásnál pedig sportszerűen megvárták a másikat, egyszerre ugrottak bombát, majd visszaküzdötték magukat a pályára. Persze közben pózolni és izmokat mutogatni is maradt még idejük.  

mtv_the_challenge_lupa_esemeny_2

Kabát Peti vs. Pumped Gabo (Fotó: MTV)

„Tegnap el akartam menni futni vagy kondizni, de sajnos végül nem volt rá időm, pedig segített volna. Ez a pálya nem gyerekjáték, szerintem nehéz volt, főleg, amikor a kötélen kellett magamat felhúzni. Egyszer Gabónak kellett kisegítenie a vízből, mert alig tudtam kikecmeregni. Ha mentünk volna még néhány kört, szerintem már jobban ment volna” – árulta el Kabát Peti, akit zárásként ellenfele a Lupa-tóba repített.

„Én készültem a versenyre és gyúrtam, hogy legyőzzem Kabátot, de bevallom, hogy végül az akadálypálya diadalmaskodott! Nemrégiben vettem részt egyetlen magyar szereplőként az MTV-n éppen most debütáló The Challenge című amerikai realityműsor felvételein Horvátországban, ahol szintén voltak vizes feladatok. Többször dobtak be a hideg tengerbe és ugrottam 20 méter magasból is, na az például nagyon félelmetes volt! Nagyon fain volt a csapat! Eleinte paráztam, hogy a játékostársaim kirekesztenek, de szerencsére ebben a látványos és fordulatos műsorban hozzám hasonló, sztár pacekú emberek voltak, akik között végre nem éreztem magamat magányosnak” – mesélte a szabadidejében DJ-skedő Gabo, aki saját magát szinkronizálja a The Challenge-ben.

Még több sztárhír: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top