nlc.hu
Sztárok

Érzelmes beszélgetés John Travolta és a fia között

Erről beszélgetett John Travolta és a kisfia, Ben

John Travolta fia attól fél, hogy édesanyja után elveszíti az apukáját is.
John Travolta, Kelly Preston, Benjamin Travolta

John Travolta érzelmes beszélgetést folytatott Kelly Preston halála után fiával, Bennel. Mint ahogy azt mi is megírtuk, Kelly 2020. július 12-én hunyt el mellrákban a család floridai kastélyában. Johnnal közösen három gyerekük született:, Jett, aki 2009-ben 16 évesen meghalt egy súlyos betegségben, a  most 20 éves Ella, valamint a 10 éves Ben. A színésznő az  utolsó években titokban tartotta a mellrákkal vívott harcát, halálának híre sokakat megviselt.

A Grease ikonja a Hart to Heart című talkshowban nyílt meg. A filmsztár többek között elmondta, hogy az intim beszélgetésre egy séta közben került sor, és hogy a fia bevallotta apjának, fél attól, hogy őt is elveszíti. John Travolta őszintén válaszolt Bennek, és elmondta, hogy sajnos senki sem tudja, ki mikor megy el, és mikor marad.

“A bátyád [Jett] 16 évesen ment el. Túl fiatalon. Anyád 57 évesen halt meg. Ő is túl fiatal volt. De ki mondhatná ezt meg? Holnap én is meghalhatok. Te is meghalhatsz. Bárki meghalhat” – mondta, majd hozzátette. „Szóval tekintsünk rá úgy, mintha a halál az élet része lenne. Nem tudhatod pontosan, mikor történik meg. Csak megteszel minden tőled telhetőt, hogy megpróbálj a lehető leghosszabb ideig élni.” – mondta fiának a színész.

John 1991-ben kérte meg Kelly kezét, egy hatalmas sárga-fehér gyémántgyűrűvel egy svájci étteremben. „Egy buta kis vígjáték forgatásán találkoztunk. Emlékszem, sétált felém a teremben, egy táncjelenet előtt, amikor megláttam. És ennyi volt. Szerelmes lettem”– emlékezett vissza a színésznő egy tévéinterjúban. Kilenc hónappal később házasodtak össze, ekkor Kelly már az első gyermeküket hordta a szíve alatt. Összesen három gyermekük született. A legidősebb  Jett, aki Kawasaki-szindrómától is szenvedett. Az autista fiú 2009-ben, 16 évesen hunyt el egy baleset következtében.

(Mirror)

Fotó: Getty Images

Még több hír John Travoltáról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top