nlc.hu
Sztárok

Pataki Ádám az apaságról

Ilyen apukának tartja magát Liptai Claudia férje, Pataki Ádám

A 41 éves cukrászmester szerint fontos, hogy milyen apaképet mutat a gyermekei számára. Azt is elárulta, mennyire tartja magát jó szülőnek.

Liptai Claudia és Pataki Ádám igyekszik mindent megadni gyermekeiknek, de rendkívül fontosnak tartják, hogy ők maguk, milyen útravalót adnak a gyerekeknek. „Nagyon fontosnak tartom, hogy a gyerekek milyen anya- és apaképet látnak. Hogy mit visznek magukkal, hogy Panka például milyen nő, milyen anya lesz majd a későbbiekben az rajtam is múlik, hogy mit adok át. Igyekszem erre nagyon figyelni” – árulta el a 95.8 Sláger FM-en Liptai Claudia, aki úgy látja, lánya és fia amennyire hasonlítanak, legalább annyira különböznek is.

Liptai Claudia és Pataki Ádám

Liptai Claudia és Pataki Ádám ezúttal a szülői szerepekről beszélt az ÉdesKettesben – Forrás: Spotlight Media

Panka kisgyerekként is nagyon tüzes volt, mindent azonnal szeretett volna. Most is ilyen, nagyon látom benne magamat. Marciban is megvan ez, de őt jobban lehet türelemre inteni. Néhányszor elmondja neki az ember, amit szeretne és meghallgatja, vár. Bármennyire is más típusúak fontosnak tartom, hogy legyenek szabályok az életükben. Ez adja meg nekik a biztonságot. Mi azon vagyunk, hogy olyan védőhálót adjunk nekik, amelyről tudják, hogy mindig ott van, bármi is történjék, számíthatnak ránk” – mondta Liptai Claudia, akinek férje igyekszik következetes lenni a gyerekekkel szemben.

Claudia mindig azt mondja, hogy én vagyok a szigorúbb, a keményebb. Pedig nem feltétlenül van így, csak igyekszem tartani azt a keretrendszert, amely nekik is biztonságot ad. Emellett azt is fontosnak tartjuk, hogy ne csak szabályok legyenek, hanem dicséret is. Igenis, ha olyat tesz a gyerek dicsérjük meg! Ezt sokan elfelejtik. Sokan kérdezték már tőlem, hogy hogyan állok a szülő kérdéshez, jó szülőnek tartom-e magam. Erre mindig azt válaszolom, hogy majd a gyerekeim megválaszolják ezt a kérdést, ha már felnőttek. Addig is én teszem a dolgom és mellettük leszek, amikor csak szükségük lesz rám” – tette hozzá az ÉdesKettes című műsorban Pataki Ádám.

Olvass még Liptai Claudiáról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top