nlc.hu
Sztárok

A Reggeli műsorvezetői otthon

Szabó Zsófi a hálószobából, Járai Máté a nappaliból, Nádai a Anikó a konyhából jelentkezett be – így élnek a Reggeli műsorvezetői

Tematikus napot tartottak a Reggeliben, és minden az otthon körül forgott. Az RTL műsorvezetői, Szabó Zsófi, Lakatos Márk, Járai Máté és Nádai Anikó is megmutatták, hol élnek.

Hol vannak már azok az idők, amikor a sztárok boldogan engedték be a stábokat az otthonukba, egy főzőműsor vagy bármilyen más program kedvéért? Éppen ezért ritka pillanat, hogy a Reggeli műsorvezetői megmutatták, hol élnek. A tematikus, lakással és otthonokkal foglalkozó adásban 

Lakatos Márk megmutatta a legendás szalonját, amiről a műsorvezető társai csak annyit mondtak: az maga a csoda. Az ízlésesen összeválogatott bútorok jól látszottak a videón, és megmutatta édesanyja balatoni nyaralóját is, amit nemrégiben újítottak fel.

“Azt hittük, hogy pikk-pakk rendbe tesszük a kis házat, aztán elhúzódott egy évig, váltották egymást a szakik” – mesélte Márk, aki néhány képet is mutatott a már kész nyaralóról. 

Lakatos Márk befejezte a nyaraló felújítást

Lakatos Márk befejezte a nyaraló felújítást

Nádai Anikót nagyon érdekli a lakberendezés, legutóbb éppen a konyháját fejezte be, az átalakulást örömmel mutatta meg, 

“A konyhát teljes mértékben én álmodtam meg, de volt azért segítségem. Nekem mindenképpen fontos szempont volt, hogy otthonos és meleg színeket használjunk és azt gondolom, nagyon szuper lett az eredmény.”

Nádai Anikó konyhája az átalakítás előtt
Megnézem
Összes kép (2)

Anikó saját maga tervezte meg például a vendégszoba teljes szekrényét, amire különösen büszke. 

Járai Mátétól azt várták a kollégái, hogy egy eklektikus lakást mutat majd, és nem is kellett csalódniuk. Mint kiderült, a színésznek az a legfontosabb, hogy minden tárgynak saját története legyen. Mivel a felesége, Kíra annak idején hét évet élt Algériában, ezért sok helyen visszaköszön.

Szabó Zsófi éppen az előtt nem sokkal kelt ki az ágyából, hogy bejelentkezett. 

“Remélem, nem haragszotok” – mondta mosolyogva, miközben megmutatta, hogy az ágyat sem volt ideje bevetni. 

SzabÓ Zsófi megmutatta a hálószobáját, amit ma már kicsit másképpen rendezne be

Szabó Zsófi megmutatta a hálószobáját, amit ma már kicsit másképpen rendezne be

Annak idején éppen a kisfiával volt várandós, amikor építkezett, és mint mondja, ma már másképpen csinálna sok mindent. Például sokkal világosabb színeket választani és kevésbé lenne maszkulin a lakás hangulata. 

“Most a szürke szőnyeget meg a fehéret lecseréltem rózsaszínre, így már kicsit csajosabb a lakás.”

Sztárok otthona: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top