nlc.hu
Sztárok

Emilio nyaralása

Emilió lányának Törökországban kellett kihúzni a fogát

A ruhaüzlet közepén vacsorázott az eladókkal és a családjával.

Törökországban nyaralt Emilio és családja, a barátaik is velük voltak. „Nem először jártunk Törökországban és bár mindig az mondom, hogy megnézünk majd más helyeket is, de itt olyan magasan van a szolgáltatások színvonala, hihetetlen a kedvesség és vendégszeretet, hogy mindig visszahúz a szívünk ide” – közölte Tina.

Emilió lányának Törökországban kellett kihúzni a fogátEmiliót odakint igazi sztárként kezelték. „Az egyik ruhaüzletbe szinte már visszajáró vendégek vagyunk. Nem titok, hogy néhány darabot, főleg a jó minőségű kabátokat, itt szoktuk beszerezni. Bár nem most volt, amikor legutóbb itt jártunk, amint megláttak az üzletben, már be is tették a saját számomat. Az egész üzletben az én dalom szólt! A nagy nézelődésben lecsúsztunk a szállodai kajálásról, épp erről beszélgettünk Tinával, hiszen Vivike igen éhes volt. Erre a bolt személyzete megjelent egy-egy adag helyi étel-különlegességgel. Az üzlet kellős közepén terítettek meg nekünk, a világ legtermészetesebb dolga volt számukra, hogy ott együnk” – mesélte Emilio, amihez Tina hozzátette, hogy a lányuknak, Vivinek is emlékezetes marad az idei nyaralás. „Vivinek már egy ideje fennakadást okozott az egyik tejfoga. Alatta elkezdett nőni a csontfog, de ez a tejfog sehogy sem akart kijönni. Isten áldása, hogy szintén ott nyaralt egy hiperkedves, magyar fogorvos, aki fájdalommentesen, egy szempillantás alatt húzta ki Vivi tejfogát. Így számára is jó élmény marad a törökországi nyaralásunk” – árulta el Tina.

Emilió lányának Törökországban kellett kihúzni a fogátA családi nyaralás momentumai a SlágerTV Drága családom című műsorában volt látható.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top