nlc.hu
Sztárok

Jennifer Lopez lenyűgöző ruhája a velencei filmhét előtt

A csúnya baki ellenére Jennifer Lopez látványos velencei bevonulása így is pazarul sikerült

Lehet szeretni vagy nem szeretni, de az vitathatatlan, hogy nem lehet szó nélkül elmenni Jennifer Lopez ruhája mellett, ahogy a kínos bakit is egyre többen észrevették.

Van valami furcsa Jennifer Lopez látványos velencei bevonulásában, és nem arról beszélünk, hogy Ben Affleck nélkül jelent meg a Dolce & Gabbana rendezvényén. Egyelőre nagy talány, hogy egyáltalán lesz-e közös vörös szőnyeges bevonulása a párnak, esetleg a színész filmjére együtt érkeznek-e, de ez a jövő zenéje. Az biztos, hogy már nem titkolják, hogy újra együtt vannak.

Ben Affleck és Jennifer Lopez egy ideje már titkolják a szerelmüket

Ben Affleck és Jennifer Lopez egy ideje felvállalják a szerelmüket a nyilvánosság előtt is

A filmfesztivál még el sem kezdődött, az viszont biztos, hogy JLo máris adott elég beszédtémát a látványos ruhájával: egy nap alatt egymilliónál is több lájkot kapott ez a fotója. 

Jennifer Lopez ruhája a velencei filmfesztivál előtti divatshow leglátványosabb darabja

Jennifer Lopez ruhája a velencei filmfesztivál előtti divatshow leglátványosabb darabja

A feltűnő ruha egyből reflektorfénybe került, rengetegen felfigyeltek rá, így persze, hogy akadt, aki kiszúrta a csúnya bakit. Elfelejtették levágni a ruháról az árcédulát, így az ott lebegett a szélben.

Jennifer Lopez ruhabakija

Jennifer Lopez éppen elhagyta a San Clemente hotelt, és elhajózott a Szent Márk térre a Dolce & Gabbana show-ra, közben pedig egyértelműen látszott a ruha árcédulája (Fotó: Profimedia)

Ezzel együtt is nehéz vitatni: az 52 éves Jennifer Lopez tényleg tündöklően festett. 

Ruhák a korábbi velencei filmfesztiválon: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top