nlc.hu
Sztárok

Esztergályos Cecília balesete után visszatér a színpadra

Esztergályos Cecília balesete óta megváltozott az élete

A színésznő csípőműtétjét követően Esztergályos Cecília az orvosai tanácsát követi, ehhez igazítja a fellépéseit is.

„Sajnos már soha többé nem léphetek ugyanolyan lendülettel a közönség elé, mint régen, mert figyelnem kell magamra. A természetemből adódóan sajnos ez a legnehezebb számomra, mert szeretem, ha nagy lángon éghetek” – nyilatkozta a Borsnak a színésznő, aki hat héttel korábban olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy csípőműtétet kellett rajta végrehajtani.

Jó hír a rajongóknak, hogy Esztergályos Cecília – követve persze az orvosai szigorú tanácsait – hamarosan visszatér a színpadra, nemsokára újra láthatja az Újszínház közönsége, de a Körúti színházban lévő fellépéseit még szünetelteti, utóbbival leginkább vidéki színházakban szoktak fellépni, de balesete után nem szeretné megkockáztatni a hosszabb autóutakat.

A visszatérésig a színésznő, aki jelenleg otthonában pihen, az agyagozással foglalja el magát. „Már körülbelül 30 darab fejet és arcot formáztam meg, mióta itthon vagyok. Sajnos azonban befejezni nem tudtam őket, mind arra vár, hogy kemencébe kerülhessen. Mivel nem guggolhatok vagy térdelhetek le, nem tudom szabályozni a sütés hőfokát. Most arra várok, hogy átalakítsák a készüléket, hogy a sérülésem ellenére is tudjam kezelni. Remélem, hamarosan sor kerül rá, mert szeretném, ha még a felújító próbák előtt ki tudnám égetni ezeket a tárgyakat.”

Esztergályos Cecília

Fotó: Smagpictures.com / Gábor Rozmanitz

Kapcsolódó cikkek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top