nlc.hu
Sztárok

Horváth Csenge a magánéletéről és a Totemről is mesélt

Horváth Csenge: „Hálás vagyok anyának és a páromnak, amiért biztatnak” – Fésűs Nelly lánya a Totemben bizonyíthat

Bár nem szeretne édesanyja nyomdokaiba lépni, hiszen távol áll tőle a színjátszás, a média világa mégis érdekli. Horváth Csenge mesélt a szerelméről, a terveiről és arról milyen is a kapcsolata híres anyukájával, Fésűs Nellyvel.

Miért vállalkoztál arra, hogy a Totemben szerepelsz?
Ennek több oka is volt. Egyrészt szerettem volna megmérettetni magam egy ilyen típusú műsorban. Kincset keresni manapság elég ritka dolog. Másodsorban pedig az volt a célom, hogy jobban megismerhessenek a nézők, mert eddig még nem volt alkalmam bemutatkozni nekik. Csak kis ideig szerepeltem egy-egy műsorban, ami nem volt elég arra, hogy igazán megmutathassam magam.

Ha volt konfliktusom, akkor is az igazamért küzdöttem

Ekanem Bálint, Busa Pista, Horváth Csenge, Szabó Dóra, Varga Viktor és Krausz Gábor (Fotó: Horváth Csenge Instagram oldala)

Jól érezted magad a műsorban? Meg tudtad magadat mutatni olyannak, ahogyan a hétköznapokban viselkedsz?
 
Igen, száz százalékban. Ha volt konfliktusom, akkor is az igazamért küzdöttem. Nem szeretem az igazságtalanságot, ha az igazságérzetemet bántják, azt nem hagyom szó nélkül. Egyébként nem vagyok haragtartó, szeretek új emberek között lenni és barátkozni. Azt kell, hogy mondjam, nekem nagyon bejött ez a műsor.

Sokban hasonlítotok az édesanyáddal, Fésűs Nellyvel, főleg a habitusotokban.
 
Abszolút, mi szinte ugyanolyan tüzesek vagyunk. Ezért is vannak parázs vitáink, mert nem tudjuk visszafogni az érzéseinket. De amennyire felpaprikázzuk magunkat, olyan hamar el is száll a dühünk. Van, hogy egyik pillanatban még kiabálunk egymással a konyhában, a másikban pedig anya megkérdezi tőlem, hogy kérek-e enni? És megy minden normális hangnemben tovább… Mi ilyenek vagyunk, mint egy nagy olasz család. De a legjobb barátok is vagyunk, mindent megbeszélünk egymással.

Hogyan nevelt az édesanyád?
 
Sokat voltam a nagymamámnál kiskoromban, ő is hozzájárult ahhoz, hogy az vagyok, aki vagyok. Nagyon nagy szeretetben nőttem fel, de volt egy kis szigor is. Anya is és a nagymamám is egyfajta régimódi felfogást követtek. Szoktam is mondani, hogy maradi vagyok. Ez azt jelenti, hogy a férfiaknál például elvárom, hogy kinyissák előttem az ajtót, és hogy sokáig udvaroljanak.

Most van párkapcsolatod. Ez a fiú olyan, amilyet elképzeltél magadnak?
 
Igen, Patrikkal már jó ideje együtt vagyunk. És ő tényleg megtestesítette az álmaimat. Fél évig csak udvarolt nekem, még egy ölelés sem volt köztünk. Egy nagyon szuper srác, aki mindenben mellettem áll. A Totemben is ő volt az, aki nagyon támogatott, és azt mondta, ne hagyjam ki.

Horváth Csenge: Patrik megtestesítette az álmaimat

Horváth Csenge és párja,  Patrik (Fotó: Instagram)

Anyukádékat megkérdezted, mielőtt döntöttél?
 
Nem, egyedül az iskola igazgatóval beszéltem, hogy elenged-e a forgatásra. Anyáéknak csak bejelentettem, hogy megyek. Ők pedig nem ellenezték, azt mondták, érezzem jól magam.
 
Nehezebb boldogulnod, mert anyukád ismert? Előnynek, vagy inkább hátránynak érzed?
 
Előnynek. Ha ő nincs, én sem jutottam volna el ide. Sokat köszönhetek neki, amiért hálás vagyok. De az biztos, hogy tőlem nagyon távol áll a színjátszás, látom az árnyoldalait is és nem kérek belőle. Más dolgok érdekelnek. Szeretnék majd valami sajátot alkotni, érdekel a márkaépítés, a menedzsment. De belső építésznek is szerettem volna korábban tanulni, ráadásul ott az éneklés is. A Zeneakadémia is a terveimben szerepelt, de egyelőre letettem róla.

Horváth Csenge: Patrik megtestesítette az álmaimat

Fotó: Fésűs Nelly Instagram

Miért?
 
Egyszerűen szüneteltettem, de ha mégis a Zeneakadémiára felvételizek, akkor szeptembertől újra énektanárhoz fogok járni. Még nem döntöttem el.
 
Fontos a tanulás számodra?
 
Igen, bár az a típus vagyok, aki nem szeret sokat tanulni. Megvan az a képességem, hogy ha valamit hallok, azt örökre megjegyzem. Ezért is van úgy, hogy csak akkor értek meg valamit, például egy matekpéldát, ha tüzetesen elmagyarázzák nekem.
 
Hogy látod a jövődet? Szeretnél családot, gyereket?
 
Két évvel ezelőtt azt mondtam anyának, hogy nem akarok gyereket. Azt mondta, hogy ezt tegyük el egy borítékba, és majd az esküvőmön odateszi elém ezt a borítékot és megkérdezi, hogy még mindig ugyanezt gondolom-e? Igaza volt, mert még csak két év telt el, de már meggondoltam magam. Tudom, hogy még csak tizennyolc éves vagyok és előttem az élet, de tudom, hogy szeretnék majd családot. Imádom a kishúgomat, Elzát, óriási kötődés van köztünk.

Sokat segítesz körülötte?
 
Amikor kicsi volt, igen, rengeteget segítettem. És most is, amikor otthon vagyok sokat játszunk, beszélgetünk, már elég nagylány, hat éves, és egyre jobban megértjük egymást. Elza az én szívem csücske.
 
Mennyit vagy az anyukádéknál?
 
Mostanában keveset, sok időt töltök az apukámnál és a páromnál, Patriknál is. Ide-oda ingázok. De ez így van jól. Majd biztosan lesz egyszer egy kis saját lakásom, de ez még a jövő zenéje.
 
A suli mellett modellkedni is kezdtél. Sok munkád van?
 
Mostanában igen, fotózásról fotózásra járok, szeretem ezt csinálni. A párom indított el ezen a vonalon, ha ő nem ragaszkodik ahhoz, hogy kipróbáljam magam, akkor soha nem kezdek bele. Hálás vagyok neki ezért.

Horváth Csenge: Patrik megtestesítette az álmaimat

Fotó: Horváth Csenge Instagram

Mennyire figyelsz az alakodra?
 
Semennyire, nincs rá időm. Nagyon szeretek enni, nem tudnék diétázni. Imádom a tésztaféléket és a pizzát, el sem tudnám ezek nélkül képzelni az életemet. Az szerencse, hogy nem vagyok csokifüggő, három évig is lehet mellettem édesség, nem nyúlok hozzá. Viszont a finom péksüteményeknek nem tudok ellenállni. És mivel sokat rohanok, egyik fotózásról a másikra, sokszor eszem pékárukat, vagy gyors ételeket. Ezek nem túl egészségesek, tudom. Mozogni is kevés időm van, szerintem pár év múlva majd jobban kell figyeljek.
 
Mit vársz a műsortól?
 
Nem várok semmit, életem egyik legjobb kalandja volt. Remélem, megszeretnek majd általa a nézők…

A Totem többi szereplőjéről: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top