nlc.hu
Sztárok

Járai Máté koloncnak érzi Nagy Alexandrát

Járai Máté koloncnak érzi Nagy Alexandrát, aki az egész csapatot hátráltatja

Járai Máté szerint Nagy Alexandra nem jó versenyző.

A Survivor civil csapatában az első nap óta hatalmas a feszültség, a játékosok nem tudják elviselni Zsófit, aki ennek ellenére nem mond le a saját igazáról, ezért gyakorlatilag állandóan vitatkoznak. Ez a celeb csapatra eddig nem volt jellemző, ám pár napja Járai Máté és Nagy Alexandra összevesztek, azóta pedig látszik a törzsön, hogy elkezdődött a klikkesedés. A Reggeli műsorvezetője Gáspár Evelinnek öntötte ki a szívét.

„A Juliskának szüksége van arra, hogy az egész csapat egyik leggyengébb játékosa rajta lóg? Mert most ez történik – kezdte Járai Máté, majd folytatta a gondolatmenetet. – Én úgy veszem észre, hogy szenved, mint a kutya, mert mentálisan nem egy erős ember, nagyon nem idevaló. (…) Én őt most egy koloncnak látom, akit az egész törzs húz maga után” – mondta Evelinnek Máté, aki szerint az első szavazásnál a Barátok közt színésznője kapja majd a legtöbb voksot.

járai máté nagy alexandra

Járai Máté vs. Nagy Alex (Fotó: RTL)

Még több sztárhír: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top