nlc.hu
Sztárok

Köllő Babett újra együtt az édesanyjával

Köllő Babett két év után látta viszont az édesanyját, megható képet posztolt

Köllő Babett meghatottan osztotta meg a hírt, hogy újra együtt lehet az édesanyjával.

Köllő Babett édesanyja és az egyik testvére Amerikában élnek, de amikor tehetik, meglátogatják egymást – erről korábban beszélt az nlc-nek. „Nagyon egyszerű a történet, nyert a zöldkártya lottón és kihasználta a lehetőséget. 49 évig Bonyhádon, az én szülővárosomban élt, majd gondolt egyet, és jelentkezett a játékra. Akkoriban volt egy amerikai levelezőpartnere, aki a családjával Palm Springsben élt, ami nagyon megtetszett neki, ezért odaköltözött az akkor még gimis öcsémmel. Megkapta a zöldkártyát, bankszámlát nyitott, állást keresett, a tesómat pedig beíratta az iskolába” – mesélte a Sztárban sztár leszek! mestere.

köllő babett

Köllő Babett (Fotó: TV2)

A koronavírus miatti korlátozások azonban nem tették lehetővé az utóbbi két évben, hogy meglátogassák egymást. A színésznő már nagyon várta, hogy végre megölelhesse az édesanyját, tegnap pedig meg is érkezett – megható képet posztolt a találkozásról. Az erről szóló Instasztori itt elérhető 24 órán át. 

„Két év nagyon hosszú idő anyai ölelés nélkül” – írta Köllő Babett.

Még több sztárhír: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top