nlc.hu
Sztárok

Súlyosabb büntetésre számíthat Lovasi András

Súlyosbítanák Lovasi András büntetését

Súlyosabb büntetésre számíthat Lovasi András, miután újratárgyalták az ügyét.

Mint ismert, Lovasi András két évvel ezelőtt autóbalesetet okozott, amelyben teljes mértékig ő volt a hibás. A másik autóban két rendőr utazott, egyikük súlyosan megsérült. A zenész szeretett volna peren kívül megegyezni, ám ebbe nem mentek bele a sérültek. Nem sokkal később kiderült, hogy az egyik rendőr maradandó sérülést szenvedett. 

Több tárgyalás után Lovasi idén februárban úgy döntött, elfogadja a kiszabott büntetést, ami 225 ezer forint pénzbüntetés és a járművezetéstől való 1 éves eltiltás volt. Eközben azonban kiderült a maradandó egészségkárosodás, így bár korábban már jogerős volt az ítélet, most újratárgyalták az ügyet – írja a Blikk.

lovasi andrás

Lovasi András büntetését súlyosbítanák (Fotó: Facebook)

A perújításban módosított vádról döntöttek, a rendelkezésre álló bizonyítékok alapján megállapították a maradandó sérülést, így súlyosbították Lovasi András büntetését, ami immár 600.000 forint pénzbüntetés és 2 év közúti járművezetéstől eltiltás – szúrta ki a lap a Fővárosi Törvényszék mai közleményében. Az ítélet nem jogerős, mert a vádlott és védője három munkanap gondolkodási időt tartott fenn a jogorvoslati nyilatkozatra – írják.

Sztárok a bíróságon:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top