nlc.hu
Sztárok

Kristen Stewart szerelmi élete

Ő is volt durva botrány középpontjában: Kristen Stewart szerelmi élete

A fiatal színésznőnek a Spencerrel sikerült bebizonyítania, hogy nemcsak az Alkonyatban nyújtott szerepre képes. Diana hercegné életével pedig egy kicsit azonosulni is tudott.

Bár gyerekként óriási sikert ért el a Pánikszobában nyújtott alakításáért, valamiért az Alkonyat-filmek alatt és után Kristen Stewart a gúnyolódás céltáblájává vált. Míg a tinik imádták Robert Pattinsonnal alakított párosát, a kritika és a felnőtt közönség nagy része darabokra szedte, mondván, rossz színésznő, akinek csak egyetlen arca van.

Mivel nem a kritikusok jelentik a pénzt hozó célközönséget, Stewartot továbbra is alkalmazták, olyan filmekben szerepelt, mint a Hófehér és a vadász, az Úton, Megmaradt Alice-nek és a Café Society.

Az 1990-ben született színésznő amúgy nagyon távol áll, mind magánéletében, mind karrier szempontjából a tini romantikus drámáktól. Az Alkonyat idején is dolgozott több, kisebb projektben, amiket sajnos a szuperprodukció óriási sikere a háttérbe szorított.

A képernyőről a valóságba áthajló szerelmi szál Robert Pattinsonnal karrierje minden más aspektusát elhomályosította, és Stewart a lesifotósok célpontjává vált. Minden bizonnyal ez a tapasztalat is segített neki abban, hogy átérezze a néhai Diana hercegné életét, és sok év után elnyerje a kritikusok egyöntetű dicséretét a Spencerben nyújtott alakításáért. De nézzük, milyen kapcsolatai voltak a sztárnak, aki mára az LMBTQIA közösség egyik szószólójává vált.

Robert Pattinson (2008–2012)

Kristen Stewart és Robert Pattinson

Kristen Stewart és Robert Pattinson (Fotonoticias/FilmMagic)

Azoknak sem kell bemutatni ezt a párost (és elég nyilvános bukásukat), akik nem látták az Alkonyat-filmeket. Azóta már azt is tudni lehet, hogy a casting során sem véletlenül ezt a két színészt választották a főszerepekre, a kettejük között működő kémia már akkor is nyilvánvaló volt. A kapcsolat a film forgatása alatt született és 2009-re már mindketten nyíltan vállalták szerelmüket, a rajongók legnagyobb örömére. Minden bizonnyal ez a folyamatos figyelem sem tett jót a fiataloknak, akiknek kapcsolata nagyon rossz véget ért. Pattinson már a lánykérés lehetőségéről beszélt interjúkban, amikor lesifotók jelentek meg Stewartról és egy másik (nős) férfiról.

Rupert Sanders (2012 júliusa)

Kristen Stewart és Rupert Sanders

Kristen Stewart és Rupert Sanders (Steve Granitz/WireImage)

Kristen közgyűlölet tárgyává vált, amikor a US Weekly csókolózó, ölelkező lesifotókat közölt róla és a Hófehér és a vadász rendezőjéről, Rupert Sandersről. Bárminek is indult a kapcsolat, amiről Kristen később azt nyilatkozta, hogy „sosem teljesült be”, csírájában elhalt a képek megjelenése után. Az Alkonyat rajongók azért gyűlölték a színésznőt, mert megcsalta Pattinsont, mások pedig azért is, mert egy nős férfival tette. A történet mindenesetre szomorú véget ért: Pattinson szakított Stewarttal (aki nyilatkozatban könyörgött bocsánatáért és azért, hogy vegye vissza), a rendezőtől pedig elvált a felesége és gyerekeinek édesanyja, a Vogue-modell Liberty Ross.

Robert Pattinson (2012. szeptember – 2013)

Pattinson egy időre megbocsátott egykori szerelmének, ám feledni nem tudott. A pár megpróbálta rendbe hozni kapcsolatát, de kudarcot vallottak. Pattinson 2014-ben az Esquire-nek így nyilatkozott: „Néha beüt a szar, tudod? Fiatalok voltunk, teljesen normális, hogy ilyen megeshet. A baj az, hogy a nagy figyelem és szóbeszéd miatt nem tudtunk helyrehozni, megbeszélni.”

Stewart Howard Sternnek mesélt jó pár év elteltével arról, hogyan érintette az, hogy lekurvázták és a halálát kívánták, és azt is elmondta, hogy Pattinson volt az első és „legjobb” szerelme.

Alicia Cargile (2014–2015)

Kristen Stewart és Alicia Cargile.

Kristen Stewart és Alicia Cargile (Fotó: Marc Piasecki/GC Images)

A színésznő és személyi asszisztense románca elég diszkréten zajlott, csak akkor nyert megerősítést, amikor Stewart édesanyja egy bulvárlapnak megerősítette, hogy Alicia és Kristen között több van, mint barátság. „Miért is ne fogadnám el, hogy barátnője van? Boldogok. Alicia pedig egy csodálatos lány.”

Soko (2016)

Kristen Stewart és Soko

Kristen Stewart és Soko (Robert Kamau/GC Images)

Bár nem tartott sokáig, annál nagyobb érdeklődést váltott ki a színésznő és a francia énekesnő kapcsolata. Soko egy interjúban elmondta, hogy nagyon, nagyon szerelmes, amit a kettejükről készült lesifotók is bizonyítottak.

Alicia Cargile (2016)

Úgy fest, Kristen is hisz a második esélyekben, ugyanis Pattinson után Aliciával is felmelegítették kapcsolatukat. Cargile még a Cannes-i filmfesztiválra is elkísérte a színésznőt, ám, ahogyan Pattinsonnal, úgy Aliciával sem sikerült az újrakezdés.

St. Vincent (2016)

Kristen Stewart és Annie Clark of St. Vincent

Kristen Stewart és Annie Clark of St. Vincent (Stefanie Keenan/Getty Images for CFDA/Vogue )

A színésznő és az énekesnő egy teljes őszön át elválaszthatatlanok voltak. St. Vincent nem sokkal korábban szakított a szupermodell Cara Delevingne-nel és fejest ugrott az új kapcsolatba, ami magas lángon hamar elégett.

Stella Maxwell (2016–2018)

Kristen Stewart és Stella Maxwell

Kristen Stewart és Stella Maxwell (Fotó: SMXRF/Star Max/GC Images)

A 2016-os év elég mozgalmas volt Stewartnak, de végül a modell Stella Maxwell mellett viszonylag hosszabb időre megállapodott. A Met-gála után Stella meglátogatta a színésznőt a Lizzie forgatásán, ahol már nyíltan vállalták szerelmüket. Ez volt az első alkalom, hogy Stewart a közösségi oldalakon is szerepelt párjával (bár neki nincs saját fiókja), nemcsak lesifotókon és hivatalos eseményeken. A pár 2017-ben összeköltözött, ám 2018-ban szakítottak.

Sara Dinkin (2018)

Kristen Stewart és Sara Dinkin

Kristen Stewart és Sara Dinkin (BG010/Bauer-Griffin/GC Images)

A szakítás után Kristen Sara Dinkin stylisttal randizott, kézen fogva fotózták őket és a Coachellán egy elég nyilvános csókcsatát is lencsevégre kaptak köztük. Vélhetően az új kapcsolat túl hamar jött a Stellától való elválás után, ugyanis nem tartott sokáig.

Stella Maxwell (2018)

Újabb felmelegített románc, ami szintén pár hónapot élt meg.

Dylan Meyer (2019-máig)

A forgatókönyvíró és Stewart hat éve ismerik egymást, de csak nemrég lett a barátságból szerelem. A színésznő Howard Sternnek mesélt a kapcsolatról: „Ahogy összejöttünk, tudtam, hogy ő az igazi. Két hét együttjárás után már azt mondtam neki, hogy szeretem. Közös gyerekeket és filmeket szeretnék ezzel a nővel. El sem hiszem, hogy ennyire szerencsés vagyok!”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top