nlc.hu
Sztárok

Hamarosan apa lesz a Keresztanyu színésze, Dóra Béla

Dóra Béla kislánya hamarosan megszületik, nagyon szép nevet választottak a kicsinek

Már nem kell sokat várnia Dóra Bélának, hamarosan a kezében tarthatja első gyerekét. A színész most az elmúlt hónapokról mesélt.

Dóra Bélát talán a Korhatáros szerelemben ismerte meg az ország, majd szerepelt a 200 első randiban, és most a Keresztanyu Zénójaként megint egy új oldalát mutatta meg. A nézők hamar megkedvelték a színészt, aki ma a Reggeliben mesélt arról, mennyire várja az első gyerekét

A Keresztanyu sorozatban Zénót alakítja Dóra Béla

A Keresztanyu sorozatban Zénót alakítja Dóra Béla

„Már tudjuk, hogy lányunk lesz, Róza lesz a neve, jól hangzik, mi?” – mesélte a színész, és Járai Máté szerint telitalálat ez a keresztnév.

Dóra Béla és párja az első gyereküket várják

Dóra Béla és párja, Kakuk Sára az első gyereküket várják

„Az eleje, amikor megtudtam, akkor ez sokk volt. Nem az volt, mint az amerikai filmekben, hogy mindenki nagy ujjongásba tör ki. Ahogy elkezdett menni az idő, akkor szépen lassan felfogtam, hogy mi van, és tegnap már baba tüllöket hajtogattam, és nem hittem, hogy eljön ez a pillanat.”

Sára eddig jól viselte a terhességet, most van a kilencedik hónapban és a napokban derül ki, hogy a szeptember végéhez képest most mit mond majd az orvos. Hadas Kriszta korábban elmesélte, milyen nagymama szeretne lenni, és ő is nagyon várja a már az első unokáját. 

A Keresztanyu szereplői: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top