nlc.hu
TV-sztárok

Molnár Piroska ezért halogatja a műtétet

Molnár Piroska jó ideje halogatja a műtétet: „A gyógyulásra meg kell találni az időt”

Ma este kezdődik a Keresztanyu második évada, és Molnár Piroska a forgatás kapcsán mesélt egy kicsit magáról is.

Hatalmas siker volt a Keresztanyu első évada és a rajongók már alig várták a folytatást. Molnár Piroskának másodszorra is nagy élmény volt ezt a sorozatot forgatni, és különösen örül annak, hogy mindez a közönségnek is ínyére volt.

„Pincérek, vendégek várták, hogy kimenjek a szobámból, és kérdezték, mi a folytatás, közös képeket akartak. (…) Nem hozzászokás kérdése, hogyan fogadom az ilyet. Ha valaki odajön, és rám kíváncsi, akkor annak örülök, ha viszont őt magát tolja előtérbe és a fontos, az viszont kicsit furcsa nekem” – mesélte a Reggeliben a színésznő, aki nemrégiben Hévízen üdült. Természetesen a folytatásról semmilyen titkot nem árulhatott el, az viszont szerinte nem is kérdés, hogy a sorozatot ő végigviszi. 

„Nem kategorizálom a szerepeket, a Keresztanyu is olyan, hogy elvállaltam, csinálom, és azon gondolkozok, hogyan tehetem jobbá. Szakmailag ez a helyes hozzáállás, és ezen a forgatáson tisztességes szakmai munkával találkoztam.”

Molnár Piroska halogatja a műtétet

Molnár Piroska nagyon elfoglalt művész

Molnár Piroska fontosnak gondolja, hogy egy színész tudja, hol a helye, és bár az igaz, hogy pályakezdő kollégái felnéznek rá, ő maga sosem oktatott senkit a forgatásokon, szerinte a véleményt is csak óvatosan szabad megfogalmazni. 

„Azt is csak akkor, ha kérik” – hangsúlyozta, és a Keresztanyu forgatásán se várjon tőle senki szakmai tanácsokat, mert a művésznő ezt néha ártalmasabbnak gondolja, mintha egyáltalán nem mondana semmit. Az utólagos kritikát meg inkább tegye el mindenki magának. 

„Én is vissza szoktam nézni a Keresztanyut, de csak felvételről, mert amikor a sorozat megy, én éppen játszom” – meséli a 75 éves színésznő, aki jelenleg nyolc-kilenc szerepben látható különböző színházakban, és nemrég például az Ördögkatlan Fesztiválon is fellépett. Éppen ezért azt sem tudja, mikor lehetne betervezni a régóta esedékes térdműtétjét. 

„Műtétre várok, de halogatom, szerintem jövő nyár előtt nem kerülhet rá sor. Két-három hónap a gyógyulás, erre meg kell találni az időt.”

Egy kis összegzés: innen folytatódik a Keresztanyu második évada!

A Keresztanyu szereplőiről: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top