nlc.hu
Sztárok

Galambos Lajos reagált az ítéletre

Galambos Lajos reagált az ítéletre: „A bíró korlátlanul enyhíthette volna a büntetést, mégis elkaszált”

Lagzi Lajcsi nem jelent meg a tárgyaláson, a temetőben várta az ítéletet.

Ahogy arról mi is beszámoltunk, Galambos Lajost 2 év 10 hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélték, emellett három évre eltiltották a közügyektől, illetve pénzbüntetést is kapott és 11 milliós vagyonelkobzást is elrendelt ügyében a bíróság. A zenész nem jelent meg a bíróságon, a temetőben várta az ítéletet, a Blikk érte utol.

galambos lajos

Galambos Lajos (Fotó: Smagpictures)

„A feleségem vétlenségét kimondta az elsőfokú bíróság, engem pedig elkaszált, és ez elfogadhatatlan. Véleményem szerint a bíró hibás döntést hozott, de a történelemben előfordult már ilyen, nem ez az első eset, akár emberölés ügyében is. Az indoklás általam ismert része megerősít abban a hitemben, hogy nagyon sok hiba van az ítéletben, így állapították meg a bűnösségemet. A bíró ugyan visszafogta az ügyészség fantáziálását, ugyanakkor apró részleteket felnagyítva, és feltételezéseket tényként elfogadva döntött. Az szerettem volna, hogy ma lezáruljon az ügy, a lelki békém, a családom és az egészségem érdekében, sajnos ez nem történt meg, tovább tart a hat éve folyó mizéria, de természetesen a végsőkig harcolok, hogy kiderüljön az igazság, ami ma nem derült ki. Jó hír, hogy a feleségem esetében ez megtörtént, de ez sem szépíti a jogtalan előzetes letartóztatását, amivel kapcsolatban igen komoly kárigénye lehet” – mondta Lajcsi, aki korábban megtérítette a kárként megállapított összeget az ügy gyors lezárásának érdekében. 

„A bíró így korlátlanul enyhíthette volna a büntetést, mégis elkaszált” – mondta Galambos Lajos, aki a nagymamája sírjánál volt Soroksáron, amikor közölték vele az ítéletet.

Sztárhírek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top