nlc.hu
Sztárok

Börtönbüntetésre ítélték kapott Galambos Lajos

2 év 10 hónap börtönbüntetést kapott Galambos Lajos

Lagzi Lajcsit másodfokon 2 év 10 hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélte a bíróság.

Mint ismert, Lagzi Lajcsit 2015-ben előzetes letartóztatásba helyezték. A vádirat szerint Galambos Lajos 1993-tól egyedül, majd 2000-től feleségével együtt illegális bekötéssel áramot, vizet és gázt vételeztek szabálytalanul a mocsai ingatlanaiban, és ezzel 30 millió forintnyi villanyt, 4 millió forintnyi földgázt, valamint 16 millió forintnyi vizet használtak el úgy, hogy azért nem fizettek. Az elsőfokú ítélet szerint Galambost három évre eltiltották a közügyektől és 11 millió forintos vagyonelkobzást is elrendeltek.

Ma tárgyalta az ügyet másodfokon a bíróság, ám a vádlott és felesége nem jelentek meg a tárgyaláson, ügyvédjük képviselte őket. Galambos Lajos végül felbujtóként 2 év 10 hónap letöltendő börtönbüntetést kapott, három évre eltiltották a közügyektől, illetve pénzbüntetést is kapott és 11 milliós vagyonelkobzást is elrendelt ügyében a bíróság. Legkorábban a büntetés kétharmadának letöltése után kerülhet szabadlábra – írja a Blikk.

Galambos Lajos letöltendő börtönbüntetést

Galambos Lajos letöltendő börtönbüntetést kapott (Fotó: Smag)

Sztárok a bíróságon: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top