nlc.hu
Sztárok

Fluor Tomi már megállapodna

Fluor Tomi: „Nagyot kell gurítania annak a lánynak, ­akiért ezt feladom” – az énekes elárulta, milyen társra vágyik

A 34 éves rapperben már megfogalmazódott a vágy, hogy megtalálja a nagy őt és családot alapítson.

Elege volt a szingliségből Fluor Tominak, immár komoly párkapcsolatra vágyik. „Azt hiszik, hogy a koncertek meg a bulik miatt nem akarok megállapodni, de ez nem igaz. Nekem egyszerűen nem elég a majdnem jó” – vallotta be a Blikknek az Álarcos énekes Nyomozója.

Fluor Tomi

Fluor Tomi már megállapodna (Fotó: Sajtóklub)

Fluor azt is konkretizálta a bulvárlapnak, hogy milyen párra vágyik: „Én a barátnőmmel beszélgetni akarok a csillagok alatt hajnalig úgy, hogy ne vegyem észre, elrepült 5 óra. (…) Olyan társam legyen, akivel feltöltjük egymást, akivel azt érezzük, hogy (…) ketten képesek vagyunk megváltani a világot. Szeretném, ha olyan csoda lenne kettőnk szerelme, amely jobbá tesz minket.

A rapper azt is elárulta, nem lesz könnyű vele leendő kedvesének, különösen a megrögzött szokásai miatt, hiszen már jó ideje egyedül él és bogarassá vált. „Tíz éve teljesen egyedül élek, ezért tényleg nagyot kell gurítania annak a lánynak, ­akiért ezt feladom. (…) Házsártos és nehéz eset vagyok” – mondta el.

Olvass még Fluor Tomiról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top