nlc.hu
Sztárok

Szabó Zsófi és Fluor Tomi között izzik a levegő

Szabó Zsófi miatt vállalta az Álarcos Énekest Fluor Tomi: „Nagyon sok ötletem van Zsófival kapcsolatban”

Fluor Tominak mindig is nagy álma volt, hogy detektív legyen – mondjuk, nem ebben a műsorban. Viszont sokat számított, hogy Szabó Zsófival együtt dolgozhat.

Hónapok óta pletykálnak Fluor Tomi és Szabó Zsófi viszonyáról – még az egyik IstenEst adásban kezdődött, amikor a rapper egy pikáns képpel üzent a műsorvezetőnek. Szabó Zsófi viccesen reagált Tomi posztjára, majd közös képet is posztoltak, azóta pedig a rajongók találgatják, hogy vajon összejöttek-e. Két héttel ezelőtt derült ki, hogy az Álarcos Énekes nyomozócsapatában is együtt lesznek majd: sokan arra tippelnek, hogy a műsor alatt derül ki, vajon tényleg van-e esély a kapcsolatukra, mások szerint kettőjük története igazából csak a műsor reklámja. Fluor Tomi mindenesetre azt nyilatkozta, hogy Zsófi miatt vállalta el a felkérést.

„Ez a detektív dolog egy beteljesült álom számomra, amúgy is egy ilyen rohadék vagyok, aki mindig belelógatja mindenbe az orrát és mindenkiről mindent tudni akar és mindent tudni akar, amihez semmi köze. Viszont van egy jó tulajdonságom is: könnyen elfelejtem a titkokat, úgyhogy akár kétszer-háromszor is meglepődök ugyanazon, ezért is nem vagyok pletykás. (…) Mindenkit szeretek a brigádból, Zsófinak nagyon örülök. Nagyon reméltem, hogy mi hétről hétre tölthetünk majd együtt időt, de lehet ebből bármi, találkozhatunk a stúdión kívül is, összemelegedhetünk az adások alatt” – osztotta meg gondolatait Fluor Tomi.

szabó zsófi és fluor tomi

Szabó Zsófi és Fluor kapcsolata nagy kérdőjel (Fotó: RTL)

Egy kis ízelítőt már kaptunk abból, milyen lesz Fluor Tomi és Szabó Zsófi párosa az Álarcos énekesben, ahol már az első adásban csókot követelt tőlük a közönség: 

Még több sztárhír:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top