nlc.hu
Sztárok

Fésűs Nelly szívesen részt venne újra a Nyerő Párosban

Fésűs Nelly: „Nem játszhatod meg magad végig!”

Fésűs Nelly és férje, Vajtó Lajos majdnem megnyerték a Nyerő Páros harmadik szériáját, ám az utolsó pillanatban Istenes Bencéék vitték el a trófeát. A színésznő amellett, hogy nagyon jól érezte magát a játék során, szívesen bizonyítana újra a nézőknek...

Nemsokára indul a Nyerő Páros legújabb évada az RTL Klubon. Utánajártunk, Fésűs Nelly és férje, Vajtó Lajos annak idején hogyan tért haza a forgatásról, úgy, hogy lecsúsztak a győzelemről.

Vajtó Lajos és Fésűs Nelly szereplése a Nyerő Párosban legalább olyan meglepő, mint hogy Istenes Bence és Csobot Adél igent mondott (Fotó: RTl Klub)

Vajtó Lajos és Fésűs Nelly szereplése a Nyerő Párosban legalább olyan meglepő, mint hogy Istenes Bence és Csobot Adél igent mondott (Fotó: RTl Klub)

Ha újra játszhatnék, mennék bármikor – mondja a színésznő. – Jó lenne egyszer a döntősök között egy szuper versenyt csinálni, szívesen versenyeznék újra.”

Fésűs Nelly és Vajtó Lajos a kislányukkal az Indi-Go Fitness divatbemutatóján

Fésűs Nelly és Vajtó Lajos a kislányukkal az Indi-Go Fitness divatbemutatóján (Fotó: Zsigmond László)

„Nagyon szerettem ezt a műsort, mivel alapjában véve is imádok játszani. Attól kicsit féltem, hogy milyen lesz az összezárás más sztárokkal, de azt gondolom, hogy mi Lajossal nagyon jól viseltük a mindennapokat. A titok szerintem abban van, hogy mindig önmagunkat kell adni, mivel hamar elfelejti az ember a kamerákat és nem jól jön ki, ha nem ugyanazt beszéli az ember a párjával, mint amit a többieknek mond. Mi végig önazonosak voltunk és őszinték mindenkivel. Ez egy olyan műsor, ahol nem lehet megjátszani magadat. A feladatokat pedig nagyon élveztem. A kommandós játék volt a legélvezetesebb számomra, a mai napig szoktam emlegetni, milyen emberpróbáló volt. A legrosszabb az volt, hogy a kislányunkkal több hétig nem találkozhattunk, a távollétét nagyon rosszul viseltük.”

A Nyerő Páros versenyzői mondták: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top