nlc.hu
Sztárok

Stohl András nagy esései - videó

Emlékszel még Stohl András emlékezetes, és veszélyes eséseire a színpadon?

Ha valaki, akkor Stohl András rutinos műsorvezetőnek mondható. Ám még vele is előfordul, hogy rosszul lép a színpadon, vagy a stúdióban.

A Jászai Mari díjas Stohl András mögött több mint 30 évnyi karrier áll, ez idő alatt megjárta a mélypontokat és a csúcsok különböző magasságait is. A  színész 2000-ben tűnt  RTL Klub Való Világ című műsorvezetőjeként, amit olyan további sikeres showk követtek, mint a Survivor, a Szombati esti láz, a Csillag születik és a Reggeli.

Kiutálták a Totemesek Stohk Andrást

Stohl András a Totem című reality kalandshow forgatásán. (Fotó: Sajtószoba)

Stohl  András azóta a TV2 képernyőjén látható, és pontosan tudja milyen az ország legnépszerűbb műsoraiban szerepelni, vagy éppen házigazdaként dolgozni. Ám azt is tudja, hogy a forgatások alatt nem várt események s történhetnek. Alatt például volt már, hogy összecsuklott egy ágy, de olyan is volt, hogy leesett a színpadról.

Emlékeztek még arra, amikor az RTL Klubon futó Csillag születik című műsor adásának felvételén a lépcsőről esett hatalmasat Stohl? Valószínűleg rutint szerzett elmúlt évek akciószerepei során, mert az esést követően könnyedén továbbgurult, és végül úgy pattant fel, mintha mi sem történt volna. Így:

A műsorvezető ezt a mutatványt később, az X-Faktor felvételén kimaxolta azzal, amikor egy emelvényről, ahonnan konferálta az eseményeket, másfél métert zuhant.  Andrásnak semmi baja nem esett és kacagva pattant vissza a színpadra:

Akad a tarsolyában még egy esés, ez pedig a Reggeli című műsorban történt, akkor egy masszázságy csuklott össze alatta, és leesett a földre. Erről sajnos nincs videónk.

Stohl Andrást újabban a Totem című reality showban láthatjuk, nem műsorvezetőként, hanem játékosként. Ezúttal  nem láttuk elesni, viszont saját bevallása szerint sem ment neki annyira jól a feladat teljesítése. Stohl beismerte, hogy szeretett volna bizonyítani, de nem sikerült. 

„Rettenetes volt szembesülni azzal, hogy 54 éves vagy és ez már nem a te versenyed, vagy nem tudsz úgy segíteni, ahogy te azt hitted, hogy tudsz. (…)”

– mondta a színész, aki azóta ki is esett a játékból. 

Fotó: Smagpictures

Még több olvasnivaló celebekről

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top