nlc.hu
Sztárok

Szekeres Nóra negyedik gyermeke

Szekeres Nóra megmutatta a negyedik gyermekét

Negyven évesen szülte meg negyedik gyermekét Szekeres Nóra, most megmutatta a tündéri kislányt.
Szekeres Nóra

Szekeres Nóra májusban hozta világra a negyedik gyermekét, Nadint. A műsorvezető idén ünnepli a 41. születésnapját, legkisebb gyermeke október végén lesz 8 éves, a két idősebb pedig már nagykorú, Noa 20, Milán 18 éves.

Nóra eddig semmilyen platformon nem mutatta meg a kislányát, de a Tények Plusz stábjával kivételt tett, és megmutatta a barna hajú, tündéri babát.

A műsorvezető elmondta, hogy mindenki részéről megvolt a vágy, hogy legyen egy negyedik baba. Ő viszont adott magának egy utolsó határidőt: „ha negyvenéves koromig terhes leszek, akkor oké, és mehet, de utána nem” – mondta. A történet ezután meglehetősen meseszerűen alakult, ugyanis a 40. születésnapja előtti napon derült ki, hogy várandós.

Szekeres Nóra a negyedik terhességét már sokkal lazábban vette, mint a korábbiakat, és szerinte ebben nemcsak az játszott szerepet, hogy már gyakorlott anyuka, hanem a kora is.

(Kiemelt kép: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu)

Szekeres Nóra az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top