nlc.hu
Sztárok

Wolf András és Krausz Gábor felesége is főzött a Séfek Séfében

Ő Wolf András felesége, Szaniszló Andrea: „Sokan azt hihetnék, hogy András mennyit főz otthon, hát nem!”

Wolf András felesége, Szaniszló Andrea és Krausz Gábor felesége, Tóth Gabi is megmutatták, mit tudnak a konyhában, Mindketten izgultak, kapnak-e kést.

Az idei Séfek Séfe adásban eddig bőven kijutott az érzelmekből, sokan örömükben, sokan bánatukban sírták el magukat, de akadt olyan is, aki a nagyképűségével kiverte a biztosítékot a három séfnél, vagy éppen ehetetlen ételt tálalt fel

Wolf András és Krausz Gábor felesége is főzött a Séfek Séfében

Wolf András és Krausz Gábor felesége is főzött a Séfek Séfében (Fotó:Sajtószoba)

Éppen ezért Krausz Gábor, Vomberg Frigyes és Wolf András félve emelik fel a cloche-t, de ezúttal nem volt mitől félniük. 

Wolf András felesége„Ezt sem hittem volna, hogy én egyszer a Tóth Gabival főzök” – mondta Szaniszló Andrea, aki egyetértett az énekesnővel abban, hogy a Séfek Séfe konyhájában eltöltött egy órából alig emlékszik valamire, annyira izgult. 

Gabi paprikás csirkéjét és nokedlijét nem ismerte fel a férje – vagy csak jól titkolta –, viszont Andi egyből látta, hogy András tudja, ő készítette a desszertet. 

„Ez nagyon sűrűn van otthon, de persze készíthet más is ilyet. A csirkepörköltből nem jöttem volna rá, de ebből erős sejtésem van. Szerintem két fiú édesanyja, az egyiket Dávidnak, a másikat Tamásnak hívják” – mondta mosolyogva Wolf az értékelésen, és így hamar rájöttek, hogy valószínűleg nem egy ember készítette a két ételt. 

„Gabi tud csirkepaprikást, ennél jobbat, de most ez nem sikerült” – tette hozzá Krausz, így amikor kinyílt az ajtó, már nem is volt akkor a a meglepetés. 

Tóth Gabi és Szaniszló Andrea együtt főztek a Séfek Séfe konyhában
Megnézem
Összes kép (5)

„Volt egy ilyen sejtésem a desszertnél, már nyolc hete ezt esszük” – viccelt Wolf András, de Andrea szerint ő hetek óta dugdossa a férje elől a süteményt. Andrea mesélt arról is, hogy általában ő főz otthon, bár sokan azt gondolják, milyen kényelmes egy séf feleségének, mert jobbnál jobb ételeket kap a férjétől. 

A Séfek Séfe: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top