nlc.hu
Sztárok

DJ Dominique az agyérgörcse után

„Ezentúl vissza kell venni a tempóból” – megszólalt DJ Dominique az agyérgörcse után

Nem a rosszulléttől ijedt meg DJ Dominique, hanem attól, hogy mi lesz az egyéves kislányával.
Várkonyi Attila, azaz DJ Dominique

Szerdán agyérgörccsel szállították kórházba Várkonyi Attilát, azaz DJ Dominique-ot, de szerencsére már jól van, megúszta a nagyobb bajt.

Az 57 éves rádiós a Blikknek azt mondta, nagyon megijedt, de nem a rosszulléttől, hanem hogy mi lesz az egyéves kislányával, ha vele történik valami, mert neki és a párjának fel kell nevelniük „azt a picikét”.

Az a legfontosabb, hogy megmaradtam. Először vagyok azóta kórházban, hogy már van családom, éppen ezért elgondolkodtam, hogy ezentúl vissza kell venni a tempóból. Nagyon sok fontos fellépésem lett volna most is, a hétvégét le is mondtuk, de a jövő heti Symbolba hirdetett bulit szeretném megtartani, 8-án pedig egy jótékonysági bulink is lesz Győrben a rádióval

– mondta Várkonyi Attila, aki nem érti, mi okozhatta a rosszullétet, ugyanis nem iszik alkoholt, kávét, energiaitalt, nem dohányzik, egészséges ételeket eszik és rendszeresen sportol, így az orvosok szerint sem vonatkozik rá semmilyen rizikófaktor.

(Kiemelt kép: Facebook/DJ Dominique)

Kapcsolódó cikkek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top