nlc.hu
Sztárok

Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc nászútja

Ide utazhat nászútra Várkonyi Andrea és férje

A friss házasok ugyan nem árultak el részleteket az esküvőről, de egy – korábban Mészáros Lőrinc által használt – repülő elszállt a Közel-Kelet felé.

Alig vagyunk túl a Várkonyi-Mészáros esküvőn, amiről csak az tűnik biztosnak, hogy az alcsúti arborétumban tartották, máris elindult a találgatás, hová utazik nászútra az ifjú pár. Bár sem Várkonyi Andrea, sem újdonsült férje, Mészáros Lőrinc nem nyilatkoztak arról, hol töltik a házasságuk első napjait, egy ellenzéki politikus, Hadházy Ákos tudni véli, hol lesz a nászút.

Dubai valóban vonzó célpont egy nászútra (Fotó: Pexels.com)

Dubai valóban vonzó célpont egy nászútra (Fotó: Pexels.com)

A Blikk cikke szerint Hadházy annak a luxusrepülőnek a mozgását figyelte, amely korábban rendszeresen szállította Mészáros Lőrincet. Ez a gép pedig az esküvő napján elrepült Dubaiba. 

Ha valóban odautaztak, ajánljuk a pár figyelmébe Dubai új látványosságát, a világ legmélyebb, 60 méteres medencéjét, amelyet 14 millió liter vízzel töltöttek fel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top