nlc.hu
Sztárok

Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc kapcsolata a kezdetektől az esküvőig

Arborétum, menyasszonyi ruha, sztárfellépő: Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc esküvőjéről minden érdekes

Elképesztő érdeklődés, rengeteg egymásnak ellentmondó információ - ez nemcsak Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc esküvőjére, hanem egész kapcsolatára jellemző.

Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy jóval több cikk jelent már meg Várkonyi Andrea szerelmi életéről, mint amennyi tényt valójában tudunk róla. A tévés jól kezeli a felhajtást, néha a túlzásokra maga reagál, és röviden válaszolni szokott a párkapcsolatát érintő kérdésekre is. 

„A magánéletemet továbbra sem szeretném a címlapokon élni, remélem, ezt megértitek. A párom Mészáros Lőrinc, ami eddig sem volt titok, most meg már pláne nem az” – válaszolta idén áprilisban a Hot magazin kérdésre, miután ismerősök meséltek a lapnak a magánéletéről. 

Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea kapcsolata a hírek szerint újabb szintet lépett: a pár összeházasodott. Erről az esküvőről sokat hallottunk, ahogy az ide vezető útról is, és a Google-kereséseket nézve sokan kíváncsiak a részletekre.

Várkonyi Andrea gyűrűjével kezdődött

Március közepén a Mokka vendége volt Várkonyi Andrea. Nehéz lett volna nem észrevenni a gyémántgyűrűjét, és a szerelem karkötőjét.

Várkonyi Andrea gyűrű, jegygyűrű, karkötő és egyéb ékszerei

Várkonyi Andrea ékszereiről beszéltek a Mokkás szereplés után

Akkor annyi derült ki: ez valóban eljegyzési gyűrű, és egy üzletember kérte meg Andrea kezét. Akkor még csak szóbeszédeket lehetett hallani arról, hogy Mészáros Lőrinc a tévés szerelme. 

Mészáros Lőrinc, mint Várkonyi Andrea párja 

Korábban Mészáros neve nem a bulvárújságokban szerepelt, hanem inkább a politikai hírekben, ott viszont olyan gyakran, hogy gyakorlatilag mindenki megismerte őt.

„Mi is meglepődtünk, hogy mennyire természetes köztük minden. Kár lenne tagadni, hogy eleinte volt bennünk némi bizonytalanság a kapcsolattal szemben, Andit pedig féltettük a támadásoktól, de amikor láttuk őket együtt, az egész olyan egyértelmű lett. Árad belőlük a harmónia és az, hogy mennyire szeretik egymást. Így nem is csodálkoztunk, amikor kiderült, hogy Lőrinc megkérte Andi kezét, s hogy összeházasodnak” – mondta a Hot magazinnak tavasszal a tévés egyik ismerőse.

Mészáros Lőrinc az elmúlt hónapokban sokat változott, gyakorlatilag alig lehet ráismerni, és mindez állítólag Várkonyi Andrea érdeme. 

„Divatosabban öltözik és le is fogyott, szeretne jól mutatni gyönyörű kedvese mellett” – mondta a Blikknek egy informátor, és a lap igyekezett megtudni, vajon a hatalmas változás plasztikai sebész műve-e, de erre nem kaptak választ. 

Mészáros Lőrinc június közepén adott interjút, akkor az üzleti tervei mellett magánéleti kérdésekre is válaszolt. Szóba került a válása, a volt felesége és természetesen Várkonyi Andrea valamint a tervezett esküvő is.

„Az elmúlt időszakban akaratunkon kívül kissé nagy a sajtóérdeklődés irányunkba, de Andival nagyon boldogok vagyunk. Egyikünknek sem volt kérdés, hogy össze szeretnénk kötni az életünket. De a részleteket hadd őrizzük meg magunknak.”

Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc esküvője 

Kicsi ország vagyunk, így hamar körbeérnek a pletykák, hírek, találgatások. Hogy melyik információ melyik kategóriába tartozik, legtöbbször idővel kiderül, persze közel sem minden. Ahogy a pár mindkét tagja elmondta, nem szeretne részletekbe bocsátkozni, éppen ezért:

Azt viszont hamar sikerült tisztázni, hogy az esküvőre nem jön Jennifer Lopez, ezt maga Várkonyi jelentette be az Instagramon. “Jó, hogy nem azt találták ki az asztal mögül, hogy Michael Jackson jön az esküvőnkre fellépni, akit előbb fel is támasztunk” – tette hozzá. 

A bejegyzéssel újabb találgatás vette kezdetét, nevezetesen, hogy miért írt múlt időben a tévés, vajon már megtartották az esküvőt, vagy valóban két esküvő lesz? Ha pedig már itt tartunk, akkor egy fontos alfejezethez értünk, a hol is kel egybe a pár kérdéshez?

Várkonyi-Mészáros esküvő helyszíne: 

Az első híreket a helyiek pletykái indították el, e szerint a Tihanyi-félszigeten, a Belső-tó melletti domboldalon a vállalkozó érdekeltségi körébe tartozó rendezvényházban lesz a lagzi. Ha pedig már lagzi: állítólag a násznép körülbelül százhúsz embert jelent, így a murit vagy a teraszon, vagy a pincében rendezhetik meg. 

Szóba került, hogy a pár külföldön kel egybe, esetleg egy luxus jacht fedélzetén, vagy valamelyik festői magyar kastélyban. A legutóbbi hírek pedig már az Alcsúti arborétumról szóltak, és úgy tűnik, nem is alaptalanul. 

Ha megnéznéd, milyen gyönyörű helyszínt választottak, akkor mutatjuk az arborétum nevezetességeit

Várkonyi Andrea menyasszonyi ruhájára sokan kíváncsiak

Várkonyi Andrea leánybúcsúja visszafogott volt és elegáns, nagyjából erre számít mindenki a menyasszonyi ruhát illetően is. A fazon illetően talán valami ilyesmit képzelnénk, de nem kizárt egy klasszikusabb menyasszonyi ruha, esetleg feltűzhető uszállyal. 

Várkonyi Andrea a Neked énekelek című műsort ebben a ruhában vezette májusban, sokan így képzelik el az esküvőjén is

Várkonyi Andrea a Neked énekelek című műsort ebben a ruhában vezette májusban, sokan így képzelik el az esküvőjén is (Fotó: TV2)

Azt viszont már tudjuk, hogy milyen Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc esküvői logója: sokan elegánsnak tartják, viszont azt is megjegyezték, hogy szokatlan, amikor a vőlegény neve vagy nevének kezdőbetűje az első és nem a menyasszonyé.

A sztárfellépő ugyan nem J.Lo, de más külföldi zenész neve is felmerült már, ezek azonban meg nem erősített információk, ahogy Radics Gigi és Gönczi Gábor fellépése is csak pletyka egyelőre. No persze, a pletyka akár hírré is válhat szombat estére. 

Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc esküvője megihletett bennünket: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top