nlc.hu
Sztárok

Várkonyi Andrea elegánsan cáfolt

Itt az első fotó Várkonyi Andrea leánybúcsújáról

Hamarosan összeházasodik Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc, és nemcsak a nagy napra kíváncsiak az emberek, hanem arra is, hogyan telik a leány-, és a legénybúcsú. Hát a tévés elmondta.

Amióta kiderült, hogy Várkonyi Andrea valóban Mészáros Lőrinc menyasszonya, a pár kapcsolatáról rengeteg apró információt csepegtetett a környezete, az igazságot azonban csak maga a pár tudja.

Várkonyi Andrea a Neked énekelek című műsort ebben a ruhában vezette májusban, sokan így képzelik el az esküvőjén is

Várkonyi Andrea a Neked énekelek című műsort ebben a ruhában vezette májusban, sokan így képzelik el az esküvőjén is (Fotó: TV2)

Így van ez a hetedhét országra szóló lakodalommal kapcsolatos részletekkel is, de nemcsak az esküvőre kíváncsiak az emberek, hanem például Andrea leánybúcsújára, amelyről korábban szintén ismerősök meséltek, de a tévés cáfolja a megjelenteket. 

„Exkluzív lánybúcsú egy balatoni luxusvitorláson?!? Tessék?? Tényleg ennyire nem számít már a valóság? Még mindig meglep a bulvársajtó kreativitása. A tisztánlátás kedvéért: volt lánybúcsú, de nem egy luxusvitorláson, hanem egy barátnőm lakásának teraszán, öt civil barátommal, akikkel egy vacsora mellett, meghitt hangulatban töltöttük az estét. Tudom, sokkal unalmasabb, mint a riói karnevált idéző luxushajó, de akinek ez csalódás, az írjon inkább regényt.”

Megosztott egy képet Várkonyi Andrea a leánybúcsújáról: 

Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top