nlc.hu
Sztárok

A Szexoktatás sztárjainak párjai

Kivel van Otis? Kibe szerelmes Maeve? Mit lehet tudni a Szexoktatás sztárjainak párjairól?

A Szexoktatás című sorozatot az első pillanatban a szívünkbe zártuk, most pedig bepillanthatunk a szereplők magánéletébe.

A Szexoktatás (Sex Education) című sorozatot minimum kötelezővé tennénk a tiniknek és szülőknek egyaránt, mert olyan széleskörű tájékoztatást nyújt a szexualitásról szórakoztató módon, hogy nincs párja a felvilágosító könyvek és filmek között. A sorozat sztárjai a harmadik évadban is tökéletesen hozták a karakterüket, de most mi arra voltunk kíváncsiak, hogy mi történik a magánéletükben. Kivel járnak híres kedvenceink?

Asa Butterfield

A főszereplő, Otis Milburn karakterét Asa Butterfield alakítja, aki úgy tűnik, jelenleg szingli. A 22 éves színész régebben Ella Purnell színésznővel randizott, akivel a Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei (Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children) című film forgatásán szerettek egymásba, ám ennek a románcnak rég vége, 2017-ben már Nina Dobrevvel, a Vámpírnaplók (The Vampire Diaries) színésznőjével hozták hírbe. Valószínű ez utóbbi csak pletyka volt, leginkább azért, mert Dobrev kilenc évvel idősebb a színésznél.

Kivel van Otis?

Balra Ella, középen Asa, jobbra Nina (Kép: Getty Images/nlc)

Connor Swindells és Aimee Lou Wood

Connor Swindells alakítja Adam Groffot, Aimee Lou Wood pedig Aimee Gibbs szerepében tündököl a Szexoktatásban. Az első évad elején randiztak a sorozatban, és egy ideig az életben is párt alkottak. Az egyik legcukibb páros, akit valaha láttunk, ám sajnos nemrég szakítottak, amiről Aimee így nyilatkozott: „Egy kis időt külön voltunk és rájöttünk, hogy talán mégsem vagyunk egymásnak valók. Szeretjük és tiszteljük egymást, semmi dráma nincs a szakítás mögött.”

A Szexoktatás igazi szerelmei

Connor és Aimee egy pár voltak (Kép: Getty Images)

Gillian Anderson

Otis édesanyját, Jean Milburnt, a szexterapeutát alakítja a zseniális Gillian Anderson, aki A korona (The Crown) című sorozat forgatókönyvírójával, Peter Morgannel élt párkapcsolatban 2016-tól 2021-ig. A szakítás okát nem tudjuk, mert Anderson nagyon védi a magánéletét és a férfi sem pletykálkodik a lapoknak.

Gillian Anderson az exével

Gillian Anderson az exével (Kép: Getty Images)

Ncuti Gatwa

Ncuti Gatwa mindenki nagy kedvence, Eric Effiong szerepében, és sajnos ő sem túl közlékeny a magánéletével kapcsolatban. Még 2018-ban pár Insta-poszt alapján lehetett arra következtetni, hogy Jessica Hardwick színésznő a párja, ám azóta nem mutogatja a barátnőit, ha vannak. 

Ki Eric szerelme?

Eric az exbarátnőjével (Kép: Ncuti Gatwa Instagram)

Emma Mackey

A nagy lázadó Maeve Wiley szerepét Emma Mackey viszi, aki az első évad óta van együtt Dan Whitlam színésszel. Vagyis nem tudjuk, hogy még mindig randiznak-e, mert Emma törölte az Instagramját egy évvel ezelőtt, és amióta visszatért a közösségi oldalra, azóta nem posztolt közös képet Dannel.

Ki Maeve szerelme?

Emma Mackey és Dan Whitlam 2021 áprilisában még együtt voltak (Kép: Getty Images)

Patricia Allison

Patricia Allison mint Ola Nyman szerepel a Szexoktatásban, ráadásul ő volt Otis első barátnője, a karaktere már csak ezért is fontos számunkra. A színésznő Phillip Walsch színésszel él párkapcsolatban. Walsch izgalmas figura, nemcsak színészkedik, hanem a Nihilist nevű márka alkotója is. 

Ki Ola szerelme?

Ola és jóképű barátja (Kép: Patricia Allison Instagram)

Mikael Persbrandt

Nem maradhat ki a svéd Jakob Nymana, a dögös apuka, akit Mikael Persbandt alakít a sorozatban. Az életben is jól néznének ki együtt Andersonnal, ám a férfi foglalt, Sanna Lundell a felesége 2005 óta és három gyermekük van.

Ki Jakob szerelme?

Mikael és felesége, Sanna (Kép: Getty Images)

Alistair Petrie

Adam Groff apjának szerepében Alstair Petrie, akiről örömmel vettük észre, hogy karakterfejlődésen esett át a harmadik évadban. Már nagyon ráfért. A valóságban Petrie egyáltalán nem szőrösszívű, feleségével, Anna Scott-tal együtt három fiút nevel boldogan.

Ki az exigazgató szerelme?

A Szexoktatás exigazgatója és felesége (Kép: Alistair Petrie Instagram)

Jemima Kirke

Jemima Kirke a harmadik évad új üdvöskéje, Hope, az igazgató, akit mindenki jól megutált egy pillanat alatt. A színésznő egy ausztrál zenésszel, Alex Cameronnal él együtt már több éve, előtte pedig Michael Mosberg színész felesége volt nyolc évig.

Ki Hope szerelme?

Az új igazgató, Hope az életben ezt a férfit szereti (Kép: Getty Images)

Via; Kiemelt kép: IMDb

Akkor és most!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top