nlc.hu
Sztárok

Balázsék véleménye Tusupról és Szabó Zsófiról

Balázsék reagáltak Szabó Zsófi és Shane Tusup kapcsolatára

Balázsék ma reggel többek között Szabó Zsófi és Shane Tusup kapcsolatáról is beszéltek.

Már többször is voltak erre utaló jelek, ma szinte biztossá vált, hogy Shane Tusup és Szabó Zsófi egy párt alkotnak. A Blikk ugyanis lefotózta az úszóedzőt, amint este megérkezik, reggel pedig elhagyja a műsorvezető házát, majd nem sokkal később Zsófi is elindult dolgozni. A képeket ide kattintva meg tudod nézni. Sokakat megihletett az újdonsült viszony, többek között Balázsékat, akik a Rádió1-en beszélték ki Magyarország új sztárpárját és a képek eredetéről is szó esett.

Sebestyén Balázs felvetette, hogy vajon hogy működik a paparazzifotózás, majd hozzátette, hogy nagyon sajnálja a lap fotósát, hogy éjszaka ott kellett dekkolnia Zsófi háza előtt. Felvetette továbbá, hogy vajon ilyenkor maga a sztár adja le az infót, vagy a bulvárlap kap egy fülest. Emellett arról is beszélt, hogy nagyon örül, hogy Zsófi végre révbe ért, hiszen az utóbbi hónapokban szinte mindennap cikkeztek arról, hogy éppen kivel flörtöl.

„Zsófival már annyian flörtöltek, örülök, hogy végre valaki odaért” – mondta, majd hozzátette, hogy szerinte Fluor Tomival összeillettek volna, és sajnálja, hogy ennyi udvarlás után az nem jött össze.

szabó zsófi shane tusup

Szabó Zsófi és Shane Tusup (Fotó: Instagram)

További sztárhíreink: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top