nlc.hu
Sztárok

Rúzsa Magdi utolsó fellépése szülés előtt.

Rúzsa Magdi visszavonul, kerekedő pocakkal búcsúzott a közönségtől

Bereczki Zoltán koncertjén búcsúzott a közönségtől a hármas ikrekkel várandós Rúzsa Magdi, aki szülés előtt utoljára lépett színpadra.
Rúzsa Magdi

Utoljára lépett színpadra szülés előtt a hármas ikrekkel várandós Rúzsa Magdi. Az énekesnő Bereczki Zoltán nagykoncertjének volt a vendégfellépője a MOM Kulturális Központban – írja a Bors.

Ezt a koncertet tavaly decemberben szerették volna színpadra vinni, de a járvány miatt kétszer is el kellett halasztani. Egy évvel ezelőtt, amikor meghívták, Rúzsa Magdi nem tudhatta, hogy a koncert különleges esemény lesz a számára.

Izgatottan vártuk a szeptembert, de amikor meghallottuk, hogy Magdi babát vár, megmondom őszintén, elbizonytalanodtam. Azt hittem, nem fog eljönni. A legnagyobb meglepetésemre azonban azt mondta, hogy ha megígérte, hogy jön, akkor ott is lesz velem. És ott is volt, de még hogy!

– mondta a lapnak Bereczki Zoltán, aki szerint Magdi nagyon felkészülten érkezett, és elképesztő volt a színpadon, testben és lélekben is maximálisan odatette magát.

Rúzsa Magdi a negyedik hónapban jár, de a három baba miatt óvatosnak kell lennie, ezért most visszavonul, és a tervei szerint jövő nyáron léphet újra színpadra.

(Kiemelt kép: MTI/Czeglédi Zsolt)

A várandós Rúzsa Magdi az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top