nlc.hu
Sztárok

Feltörték Békefi Viki Facebook-oldalát

Durván átverték Békefi Vikit, 10 év munkája veszett kárba

Az énekesnő elárulta, hogyan húzták csőbe.

Feltörték Békefi Viki Facebook-oldalát, 10 év munkája veszett kárba. A 28 éves énekesnő az Insta-oldalán számolt be a történtekről – szúrta ki a Blikk.

Békefi Viki

Csalók áldozata lett Békefi Viki – Fotó: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

A Sztárban Sztár leszek! 1. évadának győztese kiborult, hogy elvették a személyes tulajdonát, de belátta, a jövőben körültekintőbbnek kell lenni. A még megmaradt közösségi oldalán arra figyelmeztette követőit, hogy ne dőljenek be a csalóknak.

Kaptam egy hivatalosnak tűnő e-mailt a check.instagram@gmail.com e-mail címről, hogy a fiókomhoz hozzárendelnék a kék pipát, ami hivatalossá teszi, csupán annyi a dolgom, hogy elküldöm a személyi igazolványom másolatát. Mivel tudom, hogy így működik a dolog, el is küldtem. Aztán egy azonosító kódot küldött az e-mail címemre, amit továbbítanom kellett neki. Nagy rohanásomban meg is tettem és elküldtem de csak utána láttam, hogy a Facebook jelszó változtatáshoz adtam meg neki egy kódot. Már meg is változtatta az elsődleges e-mail címet a sajátjára és a telefonszámot is, kizárva ezzel engem a saját privát fiókomból. Az instagram oldalamat még időben meg tudtuk menteni. A legdühítőbb az egészben, hogy hiába jelentjük a profilt többen is, elküldi a személyi igazolványom képét, ami nála van és rögtön semmisnek tekinti a Facebook a bejelentést” – panaszolta Békefi Viki.

Olvass még Békefi Vikiről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top