nlc.hu
Sztárok

Így élnek ma a Szerelmek Saint Tropez-ban sztárjai

Emlékszel még rájuk? Így néznek ki ma a Szerelmek Saint Tropez-ban sztárjai – fotók

Finoman szólva is sok idő telt el a Szerelmek Saint Tropez-ban hatalmas sikere óta. Vajon mi lett a színésznőkkel, akik a főszereplőket alakították?
Szerelmek Saint Tropezban, akkor és most, szereplők

Biztos sokan emlékeztek a francia sorozatra, ami hatalmas sikerrel futott a világ különböző tévécsatornáin, több mint 80 országban vetítették/és vetítik ma is. A Szerelmek Saint Tropez-ban című szappanoperát először a francia TF1 csatorna sugározta 1996 és 2008 között. Íme az előzetes egy kis memóriafrissítés gyanánt:

A sorozat nem nagy mélységeket feszegetett: három fiatal nő,  Laure, Caroline és Jessica életéről és szerelméről szólt. Ennek ellenére imádták a nézők, és nemcsak Franciaországban, hanem Európa megannyi országában.

A 90-es években Magyarországon is vágyódva nézték a Francia Riviérán élő lányok mindennapjait, akiknek, mint minden fiatalnak, akadtak magánéleti dilemmái, szerelmi válságai, ugyan a problémák kicsit más színezetet kaptak a pálmafák árnyékában, egy meglehetősen „posh” közegben. Az egyik alapproblémája a fiatal lánycsapatnak például az volt, hogy az egyikük papája el akarta adni a part bérlési jogát, mert válása után egyedül nem képes jövedelmezően üzemeltetni… De talán ez (is) volt a széria sikerének lényege, hogy a sorozat gazdag szereplőinek problémái kizökkentették a nézőket a saját valóságukból, és hát a lányokat alakító szereplők nem álltak messze a karakterüktől. Már ami az életszínvonalat illeti, hiszen a film berobbanásakor mindannyian épp felkapott modellek és kezdő színészek voltak. Nézzük, hogyan alakult a sorsa Adeline Blondieau-nak, Bénédicte Delmas-nak és Tonya Kinzinger-nek a sorozat sikere óta.

Adeline, alias Caroline

Adeline, akit Caroline  szerepében láthattunk, Párizsban született a híres francia énekes és szövegíró, Christian Blondieau alias Long Cris lányaként, egy nővér és egy bátyó mellé érkezett. A Szerelmek Saint Tropez-ban című sorozat sikere alatt több sorozatban is feltűnt. Íróként is bemutatkozott, és valóságshow-ban is feltűnt, pontosabban a La Ferme Célébrités en Afrique felvételein, azonban három hét múlva elhagyta a játékot.

A színésznőnek egy fia született Sergio Temporelli modelleltől, illetve később egy lánya is, ő Laurent Hubert-től.

A legutóbbi hírek arról szóltak vele kapcsolatban, hogy egy 2018-as árverésen megvált az exférje Johnny Hallyday-hez kapcsolódó tárgyaitól. Többek között áruba bocsátotta a fehér csipke esküvői ruháját, amelynek becsült értéke 12 000 és 15 000 euró között mozog, illetve a rocker kabátjait, egy kerékpárt, és a Noir c’est noir című kultikusnak számító platinalemezt (ennek a becsült értéke 2500-3000 euró).

Adeline Blondieau, Szerelmek Saint Tropezban
Megnézem
Összes kép (3)

Laure szerepében: Bénédicte Delmas

A Laure-t megformáló Bénédicte Delmasról talán kevesen tudják, hogy 1990-ben az iskolai szünet ideje alatt még úszómesterként dolgozott a baszk tengerpart egyik strandján, és csak később lett az ország legrangosabb szépségversenyének egyik esélyese. A karrierje modellként indult, majd 1994-ben debütált színészként az Hélene és a fiúk egyik epizódjának mellékszereplőjeként.

 

Még ugyanebben az évben felfigyelt rá a Szerelmek Saint Tropez-ban casting-igazgatója, és nem sokkal később el is kezdte a forgatást. A sorozat után még feltűnt egy-egy filmben, sőt később rendezőként is kipróbálta magát. 

Bénédicte Delmas , Szerelmek Saint Tropezban, akkor és most
Megnézem
Összes kép (3)

Jessica, azaz Tonya Kinzinger

Színésznőként hármójuk közül Tonya Kinzinger futotta be a legnagyobb karriert. Gyerekként táncosnak készült, de a táncoskarrierjének vége szakadt, amikor tizenéves korában felfedezte Michael Reinhardt, a világhírű divatfotós, és nem sokkal később le is szerződtette a Ford modellügynökség. Alig 16 évesen Párizsba utazott, és rövid időn belül olyan nagy fotósokkal dolgozott együtt, mint Guy Bourdin, Walter Chin, Bill King, Hans Feurer. Az első komolyabb filmes szerepét a Dancing Machine-ben kapta (Tánc életre-halálra), és a forgatása alatt többször megsérült, így a profi táncoskarrierről végleg le kellett mondania. Helyette viszont egyre több filmes felkérést kapott. 

Szerelmek Saint Tropezben, színésznők, Actors Tonya
Megnézem
Összes kép (3)

A következő években tv-filmekben és sorozatokban szerepelt, a nemzetközi siker pedig 1994-ben jött el, amikor megkapta Cathie szerepét az Sportakadémia című sorozatban, és ez segítette hozzá ahhoz, hogy Szerelmek Saint Tropez-ban egyik főszereplője legyen. Ebben végül 13 évadon keresztül szerepelt, 1996-tól 2008-ig.

Magánéletét tekintve, hozzáment Bernard Lignon színészhez, akivel a mai napig együtt él, tőle egy fia született 2003-ban, Sacha Lignon.

Kiemelt kép: Getty Images

Még több sorozat

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top