nlc.hu
Sztárok

A Helene és a fiúk főszereplői napjainkban

Neee! Emlékszel még rájuk? Így él a Hélène és a fiúk két főszereplője 30 évvel a sorozat után

Egy maratoni hosszúságú vígjátéksorozatban a mai napig is egykori szerepét játssza Hélène Rollès és Patrick Puydebat.

A Hélène és a fiúk című sorozatot közel 30 éve (!) 1992 májusa és 1994 novembere között vetítette a francia TF1 tévécsatorna, Magyarországon kicsivel később, a Duna Televízión volt látható. A 280 részes szitkom egy egyetemista fiatalokból álló baráti társaságról szólt, akik egy közös zenekarban zenéltek. A két főszerepet, Hélène-t és Nicholast Hélène Rollès és Patrick Puydebat alakították.

Hélène Rollès

Hélène Rollès számára az 1991-es Első csók című sorozat hozta meg az áttörést, melyben a főszereplő nővérét, Hélène Girardot formálta meg. A névegyezés nem véletlen, ugyanis a Hélène és a fiúk ennek a produkciónak a spinoffja volt. A sorozat különböző folytatásaiban a mai napig is Hélène Girardot játssza. A Kalandos nyár – Párizs (Les Mystères de l’amour) című vígjátéksorozat immár 2011 óta sikerrel fut, javarészt a Hélène és a fiúk egykori főszereplő gárdájával.

Helene Rolles

Helene Rollès (Fotók: Getty Images)

A 54 éves Rollès énekesnőként is aktív. Pályafutása során összesen 10 nagylemeze jelent meg, a legutóbbit idén adta ki. Mind közül a legsikeresebb az 1993-as Je m’appelle Hélène című lemez volt, mely elérte a tripla platina minősítést. Rollès mindemellett az elmúlt években több celebvalóságshowban, köztük például a Farm francia verziójában is feltűnt. 

Magánéletét óvja a nyilvánosságtól, ami azonban tudható, hogy 2013-ban örökbe fogadott két gyermeket Etiópiából. A 12 éves June és a 10 éves Marcus idén a Kalandos nyár – Párizs egyik epizódjában is feltűnt, ami sokakat meglepett, hiszen a színésznő korábban még fotón sem mutatta meg őket a közönségnek. „Régóta kérleltek érte, de mindig visszautasítottam. Azonban adódott a lehetőség,  Jean-Luc Azoulay írt nekik egy kis szerepet, és így láthatták, hogy a munkám nem olyan egyszerű. Szeretnének újra szerepelni, a kezdeti izgalom nélkül.  Ha Jean-Luc ismét szerepet ad nekik, miért ne?! De egyelőre az iskola az első” – nyilatkozta az énekes-színésznő a Gala magazinnak. 

Patrick Puydebat

Patrick Puydebat szintén a mai napig látható a 27. évadánál járó Kalandos nyár – Párizs című sorozatban. A színész, aki idén júliusban töltötte be az 50-et, pályafutása során emellett számos más sorozatban is feltűnt kisebb-nagyobb szerepekben. Emellett a francia celebvalóságshow-k állandó szereplője, legutóbb tavaly a Un dîner presque parfait (nálunk: Vacsoracsata) című produkcióban versenyzett.

Patrick Puydebat

Patrick Puydebat (Fotók: Getty Images)

A színész az ezredforduló környékén Delphine Chanéac francia színésznővel élt házasságban, akitől azonban 2002-ben elvált. Jelenlegi párjával, a fogorvosként dolgozó Magalival, akit élete asszonyának tart, egy baráti társaságban ismerkedett meg, majd rövidesen egymásba szerettek. Párizs egyik csendes külvárosában élnek és közösen nevelik a nő korábbi kapcsolatából született kamasz fiát, Matteót.

Akkor és most

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top