nlc.hu
Sztárok

Sztárok házasságon kívüli gyerekei

Hollywoodi hírességek házasságon kívül született gyermekei

Óriási botrányok, nagy válások, hatalmas médiaszenzációk kísérték azokat a híreket, amikor kiderült: egy sztárnak házasságon kívüli gyereke született.

Nem lehet könnyű házasságon kívül született gyermeknek lenni. Pláne, ha az apád egy sztár, és a létezésedet egy ideig igyekezte titkokban tartani. Mint a gyűjtésünk egyik szereplője, Arnold Schwarzenegger, az egykori Terminátor, azaz színész, testépítő, üzletember, és az USA Kalifornia államának 38. kormányzója.

Eltitkolva

Ma már ismert tény, hogy Arnold Schwarzenegger a kilencvenes években, amikor a felesége, Maria Shriver, a negyedik gyerekükkel volt várandós, viszonyt folytatott a házvezetőnőjükkel, Mildred Patricia Baenával.

Maria Shriver, Arnold Schwarzenegger

Maria Shriver, Arnold Schwarzenegger és lánya, Katherine még 1990-ben (Fotó: Ron Galella/Ron Galella Collection via Getty Images)

2011-ben a Los Angeles Times rántotta le a leplet a hatalmas titokról, vagyis Arnold és a házvezetőnő közös gyermekéről. Ekkor derült ki ugyanis, hogy a kilencvenes években viszonyuk volt, majd egy titkos gyermekük született, Joseph Baena. A fiú kilétét több mint egy évtizeden át titkolták, így érthető módon hatalmas botrány és hírverés lett belőle. Arnold felesége, Maria Shriver kiköltözött a családi házból, és a pár rövidesen elvált.  Arnold Schwarzenegger később nyilvánosan is bevallotta, hogy hibázott, és azt is elmondta, hogy a Mariával való szakítása volt élete mélypontja.

„Voltak személyes kudarcaim, de kétségkívül ez volt a legnagyobb mind közül. Minden kétséget kizáróan” – mondta, hozzátéve, hogy tudja, ő volt a hibás, amiért így alakultak a dolgok.

Én voltam az, aki elszúrta. Nem lehet másra mutogatni

– nyilatkozta. A házasságon kívül született Joseph édesanyja egyébként közel 20 évig dolgozott a családnak, mielőtt 2011-ben nyugdíjba ment. Mildred az LA Timesnak elmondta, hogy tisztességes végkielégítést kapott, és „jó viszonyban távozott tőlük”. A gyermek kilétére pedig úgy derült fény, hogy a feleség, Maria gyanakodni kezdett a gyerekre, aki már akkor is kiköpött mása volt a férjének. Ekkoriban épp terápiára jártak Arnolddal, és ott szembesítette a férfit felfedezésével, aki végül beismerte, a fiú tényleg az övé. Bár a botrány idején mélypontra került a kapcsolata az akkori feleségével és a gyermekeivel, mára rendeződtek a családi viszonyok, ahogy az afférból született Joseph Baena-val is jó  a kapcsolat, gyakran látni őket közös programokon. 

Arnold Schwarzenegger, család

Christina Schwarzenegger, Arnold Schwarzenegger, Patrick Schwarzenegger, Maria Shriver és Katherine Schwarzenegger a National Geographic „The Long Road Home” című filmjének premierjén, 2017-ben (Fotó: Amanda Edwards/WireImage, Getty Images)

Joseph jelenleg 23 éves, és apjához hasonlóan testépítéssel foglalkozik, mellette pedig ingatlanügynökként dolgozik. Ahogy anno a fiatal Arnold, úgy ő is sokat mutogatja a félmeztelen felsőtestét. A legutóbb egy ilyen jellegű lovas kép járta be a netet, amit az Instagramra töltött fel, de korábban is rengetegszer láthattuk már póló nélkül, dagadó izmokkal. A fiú büszke édesapjára, és úgy tűnik, hogy a kapcsolatuk meglehetősen kiegyensúlyozott.

Joseph Baena , Arnold Schwarzenegger
Megnézem
Összes kép (4)

Hány gyermeke van Arnoldnak összesen?

Arnold Schwarzenegger 1986-ban vette feleségül Maria Shrivert, aki az egykori John F. Kennedy unokahúga. Összesen négy gyermekük van: Karherine 27, Christina 25, Patrick 23 és Christopher 19 éves. Schwarzanegger ötödik gyermeke, Joseph csupán öt nappal Christopher után született 1997-ben. 

Sohpie, akit öthetes korában látott először az apja

Ki nem emlékezne az egykori szépfiú, Jude Law kicsapongásaira, szaftos sztorijaira, pláne arra, amikor robbant a bomba, és 2005-ben kiderült, hogy a család babysitterével kavar. Az exfeleségével, Sadie Frosttal, 3 gyermeke (Rafferty, Iris, Rudy) anyjával ekkor már nem voltak együtt, hanem a színésznő Sienna Miller volt a barátnője, a botrány után – érthető okokból – szakított a színésszel.

Jude Law, Sophia Law, házasságon kívüli gyerek
Megnézem
Összes kép (5)

Később Jude, a Sherlock Holmes forgatásán, 2008-ban ismerte meg Samantha Burke-öt, és egy estén ágyba is vitte. A kalandból várandósság lett, amit a színész nem igazán akart elfogadni, és apasági tesztet követelt. Az eredmény egyértelműsítette, hogy a gyerek bizony az övé, a színész nem tudott tovább hárítani, és kénytelen volt vállalni a felelősséget. A kis Sophia, akinek születésénél az apja nem volt jelen, és csak öt hetes korában látta először, ma 12 éves. úgy tudni, Jude havonta 6000 dollárt fizet gyerektartásként, valamint az iskolai és orvosi költségeket 18 éves koráig.

Ma Jude Law már viszonylag aktívan részt vesz a kislány életében, de korábban (még a DNS-teszt után is), csak ritkán látogatta Sophiát. A színésznek azóta született még két gyermeke, Ada Law 2015 márciusában jött a világra, a kislány édesanyja Catherine Harding énekesnő, akivel a színész még 2014-ben néhány hónapig randizott. Jelenlegi felesége, Phillipa Coan pedig nemrég adott életet első közös gyermeküknek, akit a 47 éves színész is nagyon várt már. Jude Law nem riadt meg, amikor kiderült, hatodszorra is apa lesz. „Szeretem, szóval miért ne? Nagyon szerencsés vagyok, hogy valakivel együtt lehetek, akibe őrülten szerelmes vagyok … Csodálatos lenne az ötlet, hogy több gyermeket vállaljunk. Szerencsés vagyok, hogy olyasvalakivel lehetek, akivel jobban szórakozom, mint valaha életemben” –nyilatkozta a sztár a Daily Mailnek, hozzátéve, hogy stabil, egészséges, csodálatos családi életük van.

Jude-nak így már 6 gyermeke van 3 különböző édesanyától. Sadie Frost volt, akitől a három legnagyobb gyereke született: Rafferty (25), Iris (21) és Rudy (20). Samantha Burke, a 12 éves Sophia édesanyja, míg a 7 éves Ada Catherine Hardinggal közös gyermeke. Az újszülött Law-baba nemét egyelőre nem hozták nyilvánosságra.

Jude Law, Phillipa Coan

Jude Law és Phillipa Coan közös gyermekükkel egy Highgate-i kávézó előtt 2021. februárjában (Fotó: MWE/GC Images)

 

Liv Tyler maga kezdett el gyanakodni

Bebe Buell egykori modell 1972 és 1978 között a zenész, Rundgren Todd barátnője volt. Azonban a kapcsolatukban volt egy párhetes szünet, amit a nő az Aerosmith frontemberével, Steven Tylerrel töltött. Ezután hívta fel Todd-ot a hírrel, hogy gyermeket vár. A kislány valódi apja azonban Steven Tyler volt, de Rundgren beleegyezett, hogy fenntartja a látszatot, ő lesz az 1977-ben született Liv apja, és ha ez valaha is kérdésessé válik, 18 évesen elmondják neki.

Szép terv, ám nem sikerült hosszan eltitkolni Liv előtt az igazságot. Alig volt 8 éves volt, amikor először találkozott Steven Tylerrel egy koncerten, majd teleplakátolta a szobája falát a posztereivel… 

Liv Tyler, Steven Tyler, házasságon kívüli gyerek

Liv Tyler és biológiai apja, Steven Tyler, valamint felesége, Teresa Barrick (Fotó: Ron Galella/Ron/ Getty Images)

 „Nagyon erős kapcsolatot éreztem, amikor kislányként találkoztam vele, és először nem tudtam, miért, de elég hamar rájöttem.” Ezt részben annak tulajdonította, hogy feltűnően hasonlít Steve-re és lányára, Mia Tylerre, aki alig több mint egy évvel utána született. „Láttam őt a színpad mellett állni egy koncerten, és szó szerint olyan volt, mintha az ikertestvéremet nézném” mesélte Liv a Guardiannek, megjegyezve, hogy még a viselkedésük is hasonló. Végül az édesanyja bevallotta neki az igazságot, és a lány tizenkét éves korában meg is változtatta a vezetéknevét Tylerre.

14 éves korában az anyjával New Yorkba költözött, ahol a család egyik barátja, a híres modell, Paulina Porizkova rábeszélte, hogy kezdjen el modellkedni. Mint ahogy azt ma már tudjuk, a rocksztár lánya nagy karriert futott be, szerepelt a legnagyobb divatházak reklámjaiban és magazinok címlapján, apja Crazy című klipjében, de az Armageddonban és más kasszasikerben is. 

Liv Tyler már maga is kétszeres anyuka, két fia született, két különböző házasságból: Milo és Sailor. 

Steven aktívan részt vesz Liv gyermekeinek életében, ott volt, amikor Sailor 2015-ben hat héttel korábban született. „Soha nem számítottam arra, hogy úgy szülök, hogy a nővérem és az apukám a szobában van” – mondta Liv, hozzátette azt is, hogy apjaként szereti Toddot is, akitől sok szeretetet, figyelmet kapott.

A galériában még több képet találsz Liv-ről és rocksztár édesapjáról:

Liv Tyler, Steven Tyler, házasságon kívüli gyerek
Megnézem
Összes kép (4)

Kiemelt kép: Jon Kopaloff/FilmMagic/Getty Images

Még több sztárcsemete

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top