Sztárok

Hollywoodi módi: amikor apu félrelép a dadussal

Meglepően sok házasság megy tönkre Hollywoodban és ez európai sztárvilágban is azért, mert a családfő szemet vet a dadusra, sőt már nem is számít kirívó esetnek, ha ez a válás oka. Lássuk a leghíresebb eseteket!

A kétezres évek közepén Európa álompárja volt Jude Law és Siena Miller, miközben az ő kapcsolatuk is faramuci módon indult. Jude Law még 1997-ben vette feleségül Sadie Frost színésznőt, akivel három közös gyermekük született, 2003-ra azonban a házasságuk megromlott, és a válás mellett döntöttek. A hivatalos verzió szerint amikor aztán Law hónapokkal később az Alfie-t forgatta, beleszeretett partnerébe, Siena Millerbe. Házasságból ki, új kapcsolatba be, és a színész már el is jegyezte Millert, de mindössze hét hónapnyi „álompárság” jutott nekik, aztán 2005 nyarán robbant a bomba: Law megcsalta a színésznőt három gyermekének dadájával, és ezt a bulvárlapok előtt sem tudták titkolni (a Sunday Mirror beszámolója szerint Law-t az egyik gyereke kapta rajta a bébiszitterrel). A férfi próbálta menteni a helyzetet, értsd: sajtónyilatkozatot adott ki, melyben úgy fogalmazott, hogy őszintén megbánta a dolgot, és mélységesen szégyelli magát („Nincs mentség a tettemre, és őszintén megbántam. Arra kérem önöket, hogy tartsák tiszteletben a magánéletünket ezekben a nehéz időkben.”), de hiába, nem sokkal később szakítottak Millerrel. Daisy Wright, a dadus viszont nem sokáig bánkódott: Law-val történt viszonya alatt részletes naplót írt, tartalmát eladta, és később megannyi tévéinterjú is készült vele a sztoriról. A színésznek azóta egyébként még két gyermeke született két különböző kapcsolatból.

Jude Law és Sienna Miller - Fotó: Getty Images

Jude Law és Sienna Miller (Fotó: Getty Images)

Lebűvölte a nadrágot a dadusról

Mick Jaggernek állítólag még II. Erzsébet egyetlen testvérével, Margit hercegnővel is viszonya volt, de most nem erről a kapcsolatról írunk –a Rolling Stones frontembere ugyanis szintén a dadussal csalta meg egykori nejét, Jerry Hallt. Claire Housemant az asszonnyal együtt vették fel azért, hogy vigyázzon a gyerekekre, később azonban vad szeretkezésekbe torkollott az alkalmazott és a rocksztár kapcsolata, amiről Houseman így beszélt: „Még mindig nem tudom, hogyan történt, de Mick hirtelen megsimogatta a hajamat, aztán egymás karjában találtunk magunkat. Feldobott a konyhaasztalra, lehúzta a nadrágomat… szenvedélyesen csókolóztunk, és magáévá tett. A következő dolog, amire emlékszem, hogy szerelmes lettem belé.” Vajon így vette le a lábáról Carla Brunit is Jagger?

Mick Jagger Jerry Hall

Mick Jagger és Jerry Hall (Fotó: Getty Images)

A dadus lett a felesége

Robin Williams 1978-ban vezette oltár elé Calerie Velardit. Egyetlen gyermekük, Zachary 1983-ban született, ám öt évvel később a házaspár máris a válás mellett döntött – és a szakítás mögött a fiukhoz felvett dadus állt, akivel Williams 1986-ban melegedett össze. 1988-ban, miután kimondták Velardi és a színész válását, a férfi oltár elé is vezette Marsha Garcest, az egykori alkalmazottat, aki aztán két gyermeket szült a komikusnak, ám 2008-ra ez a kapcsolat is megromlott, és 2010-ben a válást is kimondta a bíróság. A színész 2011-ben házasodott meg utoljára, ez a kapcsolat a haláláig tartott. A sztár életéről szóló 2018-as dokumentumfilmben Marsha Garces egyébként úgy nyilatkozott, hogy csak Williams első válása után szövődött köztük intim viszony.

Robin Williams

Robin Williams és Marsha Garces (Fotó: Getty Images)

Mocskos tárgyalások és rágalmak

Rob Lowe 1991-ben vette feleségül választottját, Sheryl Berkoffot. A férfi már az esküvő előtt komoly bonyodalmakba keveredett, mivel két szexvideó is kiszivárgott róla a nyolcvanas évek végén – az egyiken egy tizenhat éves lánnyal volt látható, a másikon pedig egy ismeretlen modellel Párizsban –, és a magánéleti botrányok a későbbiekben sem kerülték el: 2008-ban a házaspár egykori dadusa, Jessica Gibson kavarta fel az állóvizet, aki hét évig dolgozott nekik, és arról szivárogtatott információkat, hogy viszonyt folytatott a színésszel, de az elválni már nem volt hajlandó a kedvéért, sőt végül dobta is őt. Lowe a vádak nyomán feljelentette a nőt, és vényköteles gyógyszerek lopásától a rágalmazásig mindenért megpróbálta ráhúzni a vizes lepedőt, de Gibson rögtön visszavágott, és beperelte egykori munkaadóját szexuális zaklatás miatt – a bíróság végül mindkét ügyben ejtette a vádakat, a két fél pedig tárgyalóasztalhoz ült, és mivel Gibson ezután felhagyott a tévéinterjúkkal, feltételezhetjük, hogy sikerült is megállapodniuk.

Rob Lowe Sheryl Berkoff

Rob Lowe és Sheryl Berkoff (Fotó: Getty Images)

Ki lépett félre először?

Azok a drága kilencvenes évek, amikor mindannyian a Spice Girls zenéjére táncoltunk, és arról olvastunk a lapokban, hogy mennyire boldog kapcsolatban él Ethan Hawke és Uma Thurman! A két szupersztár 1998-ban kötötte össze az életét, és két gyermekük is született, ám mire a második világra jött, a csodálatos házasság rég megromlott, és 2003-ban megálltak a villájuk előtt a költöztető autók is. Egyes pletykák szerint a szakítás oka a gyerekekhez felvett dadus, Ryan Shawhuges volt, ám később már arról szóltak a hírek, hogy Thurman lépett félre először, és igazából az utolsó egy-két évben kirakatházasságban élt férjével. Akárhogyan is, Ryan Shawhuges 2008-ban Mrs. Hawke lett, és a frigy azóta is tart, a párnak eddig két gyermeke született.

Ethan Hawke és Uma Thurman

Ethan Hawke és Uma Thurman (Fotó: Getty Images)

Amiről tényleg csak pletykáltak

2015-ben több lap is megírta, hogy Ben Affleck megcsalta Jennifer Garnert a dadusukkal, amikor még házasok voltak. Az alkalmazott, Christine Ouzounian ugyan nem reagált a lapok megkeresésére, de az tény, hogy Affleck és Garner azóta elváltak.

Dadus is, testőr is

Ugyan, hogyan lehetne hűtlen egy olyan fickó, mint Seal, aki annyira érzelmesen énekeli a Kiss from a Rose című dalt!? Ezt gondolhatta Heidi Klum is, aki 2005-ben hozzáment az énekeshez, és sokáig valóban csodásnak tűnő házasság volt az övék – boldogságban nevelték négy gyermeküket, és Klum még Seal családnevét is felvette –, 2012-ben azonban mégis bejelentették, hogy vége köztük mindennek, és elindítják a válópert. Seal később azzal vádolta meg Klumot, hogy viszonya volt a rájuk vigyázó egyik testőrrel, ám ezzel egy időben olyan cikkek is megjelentek, hogy az énekes lépett félre a dadussal. Bár tény, hogy az említett testőr és a modell két évig együtt éltek, és fel is vállalták a kapcsolatukat, Klum környezetéből többen azt nyilatkozták, hogy a viszony csak Seal elköltözése után kezdődött.

Heidi Klum és Seal - fotó: Getty Images

Heidi Klum és Seal (Fotó: Getty Images)

A szülőszobán is megcsalták

A kilencvenes években lett igazi szupersztár Gwen Stefani is, aki a No Doubt zenekarral hódította meg a világot. A sikerek mellett ráadásul a szerelem is rátalált annak idején, hiszen hozzáment Gavin Rossdale zenészhez, és három gyermekük is született – a harmadik terhessége alatt viszont már azt pletykálták, hogy „házasságmentő” baba érkezik, nem sokkal a szülés után pedig kiderült, hogy a férfinek viszonya van a dadájukkal, aki időközben megjelenésében teljesen átvette Stefani stílusát (az affért néhány meztelen fotó árulta el, amiket az énekesnő talált meg a férje iPadjén). Stefani, akit egyes lapértesülések szerint még akkor is megcsalt az ura, amikor a szülőszobán volt, nem nézett hátra: elhagyta Rossdale-t, ma pedig már boldog párkapcsolatban él az amerikai The Voice legnépszerűbb mentorával és az Egyesült Államok egyik legkedveltebb countryzenészével, Blake Sheltonnal.

Gavin Rossdale Gwen Stefani

Gavin Rossdale és Gwen Stefani (Fotó: Getty Images)

Amit nehéz elfelejteni

Ha toplistát állítanánk össze a szóban forgó esetekről, azon minimum dobogós lenne az Arnold Schwarzenegger-sztori. Mint emlékezetes, 2011-ben derült ki, hogy a színésznek a kilencvenes években viszonya volt a náluk dolgozó házvezetőnővel és dadussal, Mildred Patricia Baenával, és született tőle egy fia is. „Ahogy a fiam nőtt, egyre jobban kezdett hasonlítani Arnoldra. Tudtam, hogy ő az apa, és ő is nagyon csodálkozott, amikor néha találkoztak, de nem kérdezett semmit” – mondta a Hello! magazinnak Mildred. Schwarzeneggert a botrány kipattanása után elhagyta a neje, ám idővel mindenki beletörődött a dologba, a színészt pedig egyre többet lehet látni házasságon kívül született gyermekével is.

Maria Shriver Arnold Schwarzenegger

Maria Shriver és Arnold Schwarzenegger (Fotó: Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top