nlc.hu
Sztárok

Bánsági Ildikó nem panaszkodott a nyugdíjára

Bánsági Ildikó cáfolja, hogy panaszkodott volna a nyugdíjára

A Blikknek nemrég interjút adó színésznő azt állítja, nem panaszkodott az alacsony nyugdíjáról a lapnak, ugyanis ez nem lett volna tisztességes, hiszen más járandósága is van.

Nagy port kavart a Blikk híre, miszerint a kiváló színművésznő, Bánsági Ildikó nyugdíja nem éri el még a nyolcvanezer forintot sem. Az információ egy interjúban jelent meg, amit a lap Bántóan alacsony Bánsági Ildikó nyugdíja: így él meg a színésznő címmel jelentetett meg, és amit az nlc-n is szemléztünk. Most a még mindig fantasztikus formában lévő művésznő egy Facebook posztban hívta fel rá a figyelmet, hogy a cikk címe hamis állítást tartalmaz.

Kedves Barátaim, Ismerőseim! A Blikk című lapban megjelent egy velem készült interjú, amelynek címe hamis állítást tartalmaz. A cikk írójának nem panaszkodtam arról, hogy alacsony a nyugdíjam. Nem is lenne tisztességes tőlem, hiszen kitüntetett művészként más járandóságom is van. Nem szoktam az anyagi helyzetemen keseregni, már csak azért sem, mert pontosan tudom, hogy ebben az országban milyen sokan élnek a létminimumon vagy az alatt. Ezt a közleményt elküldöm a szerkesztőségnek is! Tisztelettel, Bánsági Ildikó.

Nyugdíjakról az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top