nlc.hu
Sztárok

JOY Social Media Awards 2021: 36 ismert embert jelöltek, íme!

Szabó Zsófi: „Ez volt életem egyik legjobb döntése” – mindenkit másért jelöltek az idei Social Media díjra

Rengeteg változás volt Szabó Zsófi életében, és megtisztelőnek érzi, hogy ezt értékelik. Ő az egyike a JOY Social Media Award idei 36 jelöltjének.

Szabó Zsófit láthatjuk mostanában a Reggeliben műsorvezetőként, az Álarcos énekesben nyomozóként, és a visszajelzések alapján a nézők úgy érzik, sokat változott az elmúlt két évben a sztár. Idén év elején jelentette be, hogy elválnak a férjével, és ennek a részleteiről nem sokat árult el, azt viszont igen, hogy részben ennek tudható be az életmódváltása is. Zsófi másfél éve kezdett el futni, és hosszú idő után most érzi magát először igazán jól a bőrében. Mindez egy fotózással kezdődött. 

„Másfél évvel ezelőtt felvettem a futócipőt, ami az egyik legjobb döntésem volt. Megváltoztatta az életem! Úgy egy éve volt az a fotózásom, – ami bármennyire meglepő – a mai napig sokat jelent nekem. Itt döntöttem el, hogy bátran fogom élni az életemet. Amikor kiderült a JOY Social Media Awards jelölésem, és hogy a #szeresdatested kategóriában, úgy éreztem, mások is látják és értékelik az erőfeszítésemet. Külön elismerés, hogy erős nőkkel kerültem egy csoportba. Hiszek benne, hogy a nőknek támogatniuk kell egymást és bátorítani, nem kritizálni” – mondta nekünk Zsófi.

Szabó Zsófi örül, hogy mert változtatni

Szabó Zsófi örül, hogy mert változtatni (Fotó: Szabó Zsófi)

JOY Social Media Award 2021 közönsége kilenc kategória 36 jelöltjére szavazhat, idén új kategóriákkal bővül a díj. 

Ők a JOY SMA 2021 jelöltek:

  • #ÖKOHARCOS: Eke Angéla, Döbrösi Laura, Vegamama – Fancsikai Eszter, Mengyán Eszter
  • #HALLGASSHAZAIT: Carsoncoma, Opitz Barbi, YesYes, Dzsudló
  • #SZÜLŐVAGYOK: Pál Márton, Tapasztó Orsi, Debreczeni Zita és Gianni, Lugosi Dóra
  • #SZERESDATESTED: B. Nagy Réka, Németh Dorottya, Illés Fanni, Szabó Zsófi
  • #BEROBBANÓ: Miller Dávid, Trió Podcast, Ványa Timi, Lainey Molnar
  • #GAZDIVAGYOK: Nyári Dia, Baronits Gábor, Kajdi Csaba, Sydney van den Bosch
  • #PÉLDAKÉP: Zsiga Melinda, Marge, Bajkó Barbara, Molnár Áron Noár
  • #GASZTROGURU: Suga Paulina, Wossala Rozina, Pauli Zoltán, Rácz Jenő
  • #BESTOFTIKTOK: Lady Szomjas, Meizer Bence, Whisperton, Hegyes Berci

Az idén ötödik születésnapját ünneplő megmérettetésen a korábbi évek főbb kategóriái – #ökoharcos, #berobbanó, #példakép #bestoftiktok – mellett a közönség dönthet arról, hogy mely zenészek dobták fel leginkább a rajongók hangulatát idén (#hallgasshazait), kik azok az influencerek, akik közösségi média aktivitásukkal hozzájárulnak ahhoz, hogy követőik jobban érezzék magukat a bőrükben (#szeresdatested), illetve kik azok a hírességek, akik a social media tartalmaikkal a felelős állattartásra hívják fel a figyelmet (#gazdivagyok). Ezek mellett díjazzák azokat az influencereket, akik mindig tudnak újat mutatni az ízek területén (#gasztroguru). A korábbi években a JOY Social Media Award messze legnépszerűbb kategóriája az #anyavagyok volt, ami 2021-ben #szülővagyok néven kel életre – jelöltjei hozzájárulnak ahhoz, hogy sokszínű családképeket ismerhessenek meg a követők, legyen szó szivárványcsaládokról, örökbefogadásról, a lombikozás kihívásairól, vagy Down-szindrómás gyermek neveléséről

A Socal Media Awardsról korábban írtuk 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top