nlc.hu
Sztárok

Szabó Zsófit kritika érte az alakja miatt

Szabó Zsófi: ,,Az is rosszul esett, amikor dicsérték a teltebb idomaimat”

Fiatalok, szépek, sikeresek és közös bennük az is, hogy hosszú utat jártak be, amíg elfogadták a testüket, bántásból B. Nagy Rékának, Németh Dorottyának, Illés Fanninak és Szabó Zsófinak is jutott bőven.

A JOY Social Media Award #szeresdatested kategória jelöltjei ma már elégedetten néznek a tükörbe, vallják, hogy minden test gyönyörű, közösségi média aktivitásukkal pedig hozzájárulnak ahhoz, hogy követőik is jobban érezzék magukat a bőrükben és elfogadják önmagukat.

Szabó Zsófi, aki az utóbbi időben Shane Tusuppal való kapcsolata miatt szerepelt a bulvárban, jelenleg kirobbanó formában van, a sok futás meghozta az eredményét – a befektetett időt és energiát látja a külseje mögött, amikor tükörbe néz. „Pozitív gondolataim vannak a külalakommal kapcsolatban, mert tudom mennyi munkám van mögötte – mondta el a műsorvezető.  Ám nem volt ez mindig így. „Számtalanszor kritizáltak, de az is rosszul tudott esni, amikor nem bántottak, hanem dicsérték a teltebb idomaimat. Az emberek néha nem is gondolják, hogy egy-egy mondat, meg ha nem is kifejezetten rossz szándékú, milyen sebet ejthet valakin, aki éppen érzékenyebb időszakában van.”  Szabó Zsófi hisz abban, hogy a közösségi médiában fontos egymás támogatása, szerinte amikor egy nő őszintén támogat egy másik hölgyet, az rengeteg pluszt ad. „Anyukám a legnagyobb kritikusom, így mikor ő dicsér, annak van alapja. Alapvetően abban hiszek, hogy támogatni kell egymást és nem kritizálni!”

szabó zsófi

Szabó Zsófi remekül fest (Fotó: JOY)

B. Nagy Réka énekesnő, influencer több mint négy éve robbant be a social media világába, és rögtön az indulásnál záporoztak felé a kritikák. „Dagadt, kövér, kórosan elhízott – főként ilyen beszólásokat kaptam, nem is éreztem jól magam a bőrömben, bő ruhákkal takargattam magam. Tény, hogy sosem voltam vékony, és a negatív kommentek mellett az sem segített, hogy a közösségi médiában csak szép és sovány lányokat követtem, azt hittem, nekem is ilyennek kell lennem” – mondta el B. Nagy Réka, aki csak az elmúlt egy-két évben kezdett bátrabban tükörbe nézni és kibékülni az adottságaival. „A férjem dicséretei sokat segítettek abban, hogy szépnek lássam magam. Új idolokat találtam a social mediában, olyan lányokat, akik a bodypositivity jegyében vállalják önmagukat a hibáikkal együtt, és jól érzik magukat a bőrükben. Emellett egészségesen étkezem, rendszeresen sportolok, több az önbizalmam – ezt az érzést pedig igyekszem átadni a követőimnek.”

Fontos az önelfogadás: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top