nlc.hu
Sztárok

Szabó Zsófi és Shane Tusup szerelme

Már hónapok óta együtt van Szabó Zsófi és Shane Tusup – kiderült, hogyan jöttek össze

A műsorvezető és az amerikai tréner állítólag hosszú távra terveznek együtt.

Mint arról beszámoltunk, a minap Szabó Zsófinál töltötte az éjszakát Shane Tusup. A Bors értesülései szerint a fiatalok nem most jöttek össze, már hónapok óta titkolják a kapcsolatukat.

Shane Tusup és Szabó Zsófi

Shane Tusup és Szabó Zsófi még nem akarják a magánéletüket a nagy nyilvánosság előtt élni – Kép: nlc-montázs, Fotók forrása: (b): MTI Fotó: Koszticsák Szilárd , (j): Sajtóklub

A bulvárlap úgy tudja, a sportos élet volt a közös pont az életükben, ami összehozta őket, de abban is nagyon hasonlítanak, hogy mindkettőjüknek jó humorérzéke van. A kezdeti pár mondatos üzengetések órákig tartó telefonbeszélgetésekbe torkolltak, csak idő kérdése volt, hogy mikor engedik szabadjára az érzelmeiket.

Amikor Szabó Zsófi és Shane Tusup megismerték egymást, még egyikük szíve sem volt szabad. A Bors úgy tudja, hogy Shane augusztus végi szakítása Courtney-val már annak köszönhető, hogy úgy érezte, elrabolta a szívét a műsorvezető. „A nyáron már nyilvánvaló volt, hogy több lesz köztük, mint egy egyéjszakás kaland. Ők egymásba szerettek, visszavonhatatlanul” – mondja egy, a párhoz közelálló barát.

Olvass még Szabó Zsófi és Shane Tusup kapcsolatáról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top