nlc.hu
Sztárok

Dancing with the Stars: Molnár Andi mesélt

Kiderült, mit gondol Molnár Andi a sztárok teljesítményéről

Bár még csak két adáson vagyunk túl, a nézőknek határozott véleménye van a Dancing with the Stars versenyzőiről. Most a műsor egyik zsűritagja, Molnár Andi is elmondja, mit gondol róluk.

Idén megújult zsűrivel tért vissza a Dancing with the Stars, és a párosok produkcióit mind a négyen egészen más szempontok alapján értékelik. Molnár Andi idén például a sztárok személyiségén keresztül értékeli a táncokat.

Mit gondolsz az idei mezőnyről?

Nagyon erős és színes a csapat. Az első perctől kezdve dolgozik bennük a bizonyítási vágy, talán az is mozgatja őket, hogy az első évad szereplőit is lekörözzék. Ezek a párosok már tudatosabban tudtak készülni a megmérettetésre, mert figyelemmel követték a tavalyi történéseket, leszűrték a tanulságokat. Úgy gondolom, ezért bátrabbak és merészebbek koreográfiák tekintetében is, szerintem még hatalmas fejlődéseknek leszünk szemtanúi.

Molnár Andi a Dancing with the Stars második évadában más szemmel nézi a versenyzőket

Molnár Andi a Dancing with the Stars második évadában más szemmel nézi a versenyzőket (Fotó: Tv2)

Ki az, aki az eddigi legnagyobb meglepetést okozta és miért?

Kinizsi Ottó abszolút meglepetés volt számomra, de például Cooky is hihetetlenül megnyerő a szerethetőségével és az elszántságával, amit a Debi iránti érzelmei hajtanak. Bár Demcsák Zsuzsa már távozott a versenyből, de nekem hihetetlenül pozitív volt, hogy már rögtön az elején le tudta vetkőzni a tőle megszokott fegyelmezettséget, és egy egészen más oldalát mutatta meg a közönségnek. Nem ért váratlanul, hogy Andi multitalentuma a táncparketten is megmutatkozik, de tényleg mindenki izgalmas színfoltja a műsornak. Őszintén azt kívánom, hogy mindenki érje el az áttörést, attól függetlenül, hogy éppen hosszabb vagy rövidebb idő adatik meg neki ebben a versenyben.

Zsűriként mennyire változott a stratégiád, a hozzáállásod az előző évadhoz képest?

Kevésbé fókuszálok kizárólag a technikai megoldásokra. Inkább a teljes produktumot nézem, az emberi fejlődésen keresztül. Már sokkal inkább az érdekel, hogy ki hogyan képes a saját személyére formálni a tánc nyelvét. Úgy gondolom, nem is elvárható, hogy valaki több év tudását hozza be néhány hét alatt.

Jelenleg melyik párosban látod a legnagyobb potenciált?

Az, hogy végül ki kerül majd a legjobbak közé, egy rendkívül összetett képlet. Lehet valakinek jó érzéke vagy tehetsége, de mindig a produkció pillanatában dől el, hogy az adott páros mennyire volt képes hatást gyakorolni a nézőkre. Ahogy az adásban is említettem, itt senkinek nincs bérelt helye, bárki lehet befutó. Talán, aki átél egy veszélyzónát, azt gondolhatja, hogy hátrányban van a többiekkel szemben, de ez nem így van. Pár hét elteltével kiütközik majd a fáradtság, a mentális faktor is felerősödik, innentől már az is döntő lesz, hogy fejben ki tud igazán erős és fókuszált maradni.

Nemrégiben említetted, hogy színészi karrierje vágysz, várod a Hollywood-tematikát?

Nagyon szeretem! Már a főiskolán is rajongtam a zenés, táncos filmek tantárgyért. Imádom ezt a csillámporos miliőt, a hollywoodi mázat, úgyhogy biztosan az egyik kedvenc adásom lesz.

Dancing with the Stars zsűrija: Bereczki Zoltán, Molnár Andi, Kováts Gergely Csanád Ördög Nóra (Fotó: TV2)

A Dancing with the Stars zsűrije: Bereczki Zoltán, Molnár Andi, Kováts Gergely Csanád, Ördög Nóra (Fotó: TV2)

Dancing with the Stars: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top