Ritkán látott férjével szelfizett Rúzsa Magdi, hosszú idő után újra megmutatta a párját a hármasikrekkel várandós énekesnő

F.C. | 2021. Október 10.
Ritka pillanat: közös fotón Rózsa Magdi és férje, Vilmos.

Mint arról beszámoltunk, Rúzsa Magdi szeptember végén visszavonult, elbúcsúzott a közönségtől a hármasikrekkel várandós énekesnő, hogy a babavárásra nyugodt körülmények között fókuszálhasson. Ennek fényében Rúzsa Magdi immár nem koncertfotót posztolt közösségi oldalán, hanem egy kirándulós képsorozatot osztott meg követőivel.

Rúzsa Magdi várhatóan jövő szeptemberben áll újra színpadra – Fotó: MTI/Vasvári Tamás

Férjével ugyanis kiruccant Esztergomba, így a közzétett fotókon nem csak azt mutatta meg, mennyire gömbölyödik már a pocakja, hanem a ritkán látott párját, Vilmost is. 

Rúzsa Magdi nemrég a BEST magazinnak adott interjúban beszélt arról, hogy már 10 éve dúl köztük a szerelem, és bevallotta: a férje mellett lett törékeny nő. Elmondása szerint Vilmos mellett megélheti a nőiességét. “Nagyon sokat számít, hogy már biztos lehetek benne: ha hátradőlök, ő elkap. Nekem a férjem a legjobb barátom is. (…) A kapcsolatunk egyik kulcsa, hogy jobb emberré tettük egymás” – árulta el a 35 éves énekesnő.

Olvass még Rúzsa Magdiról az nlc-n!

Exit mobile version